Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Babyrage's Challenge 5k - 50k

Ser ut til at PCIB har begynt sånn smått å bevege seg oppover, så endelig kan jeg rapportere overskudd her. Totalen er nå på kr 5078.

1 Like

5003 Coronas

1 Like

Rolig uke her.

Jeg har vært syk forrige helg og denne uken og hatt syke barn, men på mandag kommer det oppdatert diagram!! :blush::blush: grattis til @Oivran!! Det er herlig å se at det kan gå så fort (som ho sa…)

4 Likes

Sa brura :sweat_smile:

1 Like

Dette har vært en ganske vanvittig uke, her kommer rapport.

Antall trades: 104
Vinnere: 78
Tapere: 26
Største tap: -1,6%

Saldo: $31709 (263000 NOK)

Snitt vinnere: 1,6%
Snitt tapere: 0,9%

38 Likes

Neste stopp 1 milion!

3 Likes

Ja hvis han klarer å holde seg til vinnerformelen han tydeligvis har funnet, med så mange % opp hver uke! :+1: tror du må få han med til å manage det nye Tekinvestor-fondet vi skal ha :wink::sweat_smile::+1:

2 Likes

Haha, men han får stå før skatteplikten selv, har ikke lyst å røre den med så mange trades på ett år :joy: og tror han alene hadde prestert bedre på en måned enn jag gjort på ett år :wink:

2 Likes

Den får stå på Tekinvestor AS :grin::+1:

Og du starta med 5000NOK? :smiley:

Hei! Har tenkt litt på å prøve å trade bitcoin. Kunne du sagt litt om hvilke tekniske signaler som gjør du gårr long?

Vurderer det selv når jeg ser slike resultater.

@Oivran

  • Hvilken giring trader du med og hvilken platform bruker du for tradingen?

Kjerringa spurte meg om hvorfor i all verden jeg ikke gjorde det samme :sweat_smile:
Må si det er helt sykt imponerende stykke arbeid :grin:

2 Likes

Kort rapport uke 2

Start:Søndag 03/12 (kjøpt 255 IOTA @ ca 2.2)

Status uke 1: ca 9500 NOK (255 IOTA @ 4.4)
Status uke 2: ca 16500 NOK

Etter en fin første uke med oppgang i IOTA, så startet jeg så smått med å trade (inspirert av @Oivran). Prøvde stort sett å hande på over og underkjøpt på timeschartet og funket ganske bra, da jeg ikke har tid til å følge med på dagtid. Ble da kun handlet på vanlig exchange konto, da jeg ikke hadde satt meg inn i margin trading.

Men etter å ha sett at jeg kunne ha hentet mer fortjeneste ved å kjøpe på margin, har jeg nå smått startet med dette. Prøvde meg litt med småbeløper i starten, kun for å teste.

Mål for uke 3 blir å kjøre samme trades(bare mindre risiko og kortere trades), men da kun med margin. Så får vi se om beholdining øker eller synker.

test3

Vil virkelig anbefale alle å prøve seg på denne Challenge’en, en fin måte å sette seg inn i og prøve nye ting. Hadde aldri kastet meg på krypto handel og iallefall ikke trading i denne hvis ikke det var for @babyrage som har opprettet denne tråden og alle de andre som bidrar og inspirerer.

4 Likes

Ja :open_mouth:

4 Likes

Jag er mektig imponert av dere krypto traders! Jag selv handler aldrig krypto eller indeks trading, og dessverre følger ikke mitt challenge konto mine egne prinsipper heller, men det er utroligt gøy å se hvordan folk presterer! Stor creds till dere og alle andre som prøver seg på dette! Ser frem emot mange flere 50.000 kr på denne liste!

4 Likes

@simenaeg @Deltoid

De signalene jeg bruker mest for å gå long er

  • brudd på motstand
  • bull break inside bar
  • oversolgt

Men jeg gjør svært kortsiktige trades, stilen passer på ingen måte for alle både på grunn av livsituasjon og personlighetstype. For mer langsiktige trades er @babyrage og andre her mye flinkere enn meg.

Trader på Bitfinex. Der er det opp til 3x-gearing. På veldig tydelige signaler gearer jeg x3. Ellers varierer jeg posisjonstørrelse basert på hvor signifikant signalet er, og likviditet i instrumentet.

2 Likes

Kan jeg komme med et dumt spørsmål? Hva er best for å unngå kurtasje? Jeg ønsker å lære mer om trading men vil ikke gå i en kurtasjefelle. Hva gjør dere helt konkret på Nordnet eller Nordea f.eks for å unngå det?

Kurtasjeproblemet er større jo mindre beløp man trader med hver gang. Så det ikke så veldig gode svaret mitt, må være å gjøre færre trades, og med større beløp hver gang.