Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Bergen Carbon Solutions - Småprat

Bergen Carbon Solutions er et nytt selskap som kommer på Euronext Growth rett etter påskeferien:

1 Like

Det er god interesse for aksjen i gråmarkedet:

Svend-Egil Larsen (kompisen til @Evilfreud) har som vanlig allerede dumpet emisjonsaksjene sine til 16 kroner, i følge podcasten Aksjesladder…

Her er investorpresentasjonen for de som er interessert:BCS - company presentation vFINAL.pdf (1,8 MB)

1 Like

BCS og Saga pure er med i E24 podden:

3 Likes
2 Likes

Har troa på denne!

1 Like

Har også veldig troen på denne! Veldig lovende at demo anlegg allerede har kjørt siden sommeren '20 og at noen endelig benytter seg av CO2 til å lage nytt produkt fremfor å bare lagre det!

Stemmer det at det per i dag er totalt 32 362 511 aksjer (samt 4 978 000 opsjoner a kr 6,026) ? Altså en noteringskurs på ~17 kr ved 550 millioner MCAP?

Det nevnes en stor overtegning på emisjoner siden Spettet har gått inn med størsteparten, tror dere at de som ikke har kommet inn i tidligere runder vil hoppe på toget og skape en veldig økning på noteringsdagen? Og vil den få en liten korreksjon etter noen dager eller tror dere det er mye oppmerksomhet rundt selskapet ellers som kan ta den videre med en gang?

1 Like

Ikke så halvgærn prising ifht. mange av de andre selskapene som har blitt notert den siste tiden.
Men; det blinker noen varsellamper når Spetalen har en så stor eierandel, og ingen “ikke-proffe” fikk lov å være med i emisjonen. At aksjen handles 45% opp fra emisjonskurs på 11.75 sier jo også sitt.

Ville vært ytterst forsiktig med å kjøpe denne på åpning dag 1, men selskapet ser spennende ut, kult at de har klart å lage noe ingen andre i verden har (i følge artikkelen).

1 Like

Har ein trua på Bergen Carbon Solutions, men ikkje vil ha direkte eksponering no i starten, kan ein jo kjøpe seg litt inn i Saga Pure. Då har ein samstundes eksponering mot ein del andre spennande selskap som Heimdall Power, IC Technologies AS ,Pryme, Horisont Energy og ein stor sekk med frie midlar til nye grønne kjøp. Saga Pure er no litt meir edrueleg prisa i forhold til kva dei sit på av eigardelar og cash. Det var kjøpet av Bergen Carbon Solutions og ansettelsen av Simonsen som gjorde at eg tok nokre lodd i Saga Pure i utgongspunktet. Har stor tru på at Simonsen vil få til store ting med Saga Pure. Simonsen sit forøvrig også i styret til BCS så her har dei ikkje tenkt på noko snarleg exit, slik Spetalen ofte gjer.

4 Likes

https://newsweb.oslobors.no/message/529905

https://newsweb.oslobors.no/message/530021

1 Like

“The first trading date on Euronext Growth is expected to take place on 19. April 2021.”

https://newsweb.oslobors.no/message/530334

1 Like

Veldig bra presentasjon av selskapet i dag på Xtraivestor:

1 Like

Listing prospekt
BCS - Final Information Document dated 19 April 2021[82].pdf (6,9 MB)

Eiere

1 Like
1 Like

Med tanke på Aker Carbon capture sin stigning bør jo denne hvertfall doble seg. Teknologi som gjør at de kan bruke CO2 til noe og ikke bare lagre. De lager et materiale som er blandet de aller sterkeste av co2en de lagrer. De har holdt på i demoanlegg siden ifjor. Har cash, har saga pure på eiersiden med saga pure representant i styret som gjør det mindre sannsynlig for rask nedsalg. Har mye mer tro på teknologien her enn i Aker Carbon capture, og de er priset til 9.5 milliarder!!! Her får du enda bedre teknologi innenfor et voksende marked til kun 550 millioner i mcap. Kan se for meg bratt stigning når flere får øynene opp for denne

3 Likes

“Bergen Carbon Solutions AS has entered into a market making agreement with Norne Securities AS with effect from 26.4.2021. The purpose of the agreement is to increase the liquidity of the shares of the company.”
Noen som kan forklare hva dette betyr?

https://newsweb.oslobors.no/message/530821

Market maker

1 Like

Går som en jævla drøm denne aksjen :money_mouth_face:

Ja, glad jeg kom meg inn like ved notering på denne :blush: