Coinbase - noen som er berørt av feiltrekk på bankkonto?

Hei,

Har lest en del urovekkende innlegg på Reddit de siste dagene om brukere som har opplevd dobbelttrekk, gjentatte trekk og i noen tilfeller tømte bankkontoer. Noen har fått refundert feiltrekk, mens flere fortsatt venter på refusjon og svar fra support.

https://www.reddit.com/r/CoinBase/

https://www.theverge.com/2018/2/15/17017374/coinbase-cryptocurrency-bitcoin-ether-unauthorized-charges

Gjelder brukere som har brukt både kreditt og vanlig debit kort. Enkelte påstår at de har blitt trukket selv etter de har slettet sitt debit kort fra Coinbase.

Har ikke opplevd feiltrekk, men har slettet mitt debit kort fra Coinbase og sperret det for handel på nett.

Er det noen som har opplevd feiltrekk? Det er jo slik at feil kan skje, men ut i fra mengden hendelser man leser om blir man skeptisk til tjenesten.

Føles ikke helt bra å ha sendt inn kopi av legitimasjon, undrer meg på hvor gode rutiner det er på håndtering/oppbevaring av dette. Er det slik at man i henhold til EU reglement kan tilbakekalle samtykke og kreve at alle opplysninger om en slettes?

Bruk kun SEPA-overføringer. Så slipper du å bekymre deg om slikt + at du slipper å bli flådd!

Har kjøpt instant et par ganger når jeg har vært tom for ETH til gas, og har måttet flytte tokens ut av EtherDelta. Ser at jeg ble trukket 90kr her om dagen, men disse ble refundert. Av alle aktørene som finnes, tror jeg Coinbase er den mest seriøse å forholde seg til, og Reddit får hyle så høyt de vil. Husk at mange av de som hyler høyest ofte ikke har peiling.

Jeg har bare brukt SEPA mot Coinbase. Skjønte ikke helt hvordan de evt. kunne overtrekke uten at jeg godkjente hvis jeg brukte SEPA. Da fikk jeg svar :slight_smile:

2 Likes

Ser det ble trekt 640 Euro fra coinbase, men de kom tilbake på konto dagen etterpå :thinking: