Lokalmat-app, en nisje for fremtiden

Tenkte jeg skulle dele med de som er interessert, at vi er en investorgruppe som er i full sving med en egen app og webbasert løsning som skal styrke samhandelen mellom lokale matprodusenter og forbrukere.

Alternativene i dag er REKO-ringer og noen få, mindre gjennomtenkte løsninger som ingen tar i bruk. Vi lanserer først i Norge og Sverige, deretter Italia og Spania. Se her for snutt av løsningen vår:

Vi er i dialog med mange av interesseorganisasjonene for norske produsenter og har en egen gruppe på Facebook. Søk opp «Digitalisering av lokalmat» for mer info.

Selskapet har solide eiere, sterk kompetanse på både front-end og back-end, og har lanseringsplanene klare. Vi samarbeider med https://solidify.se/ for å utvikle plattformen. De kommer også inn på eiersiden.

Hvis noen kunne tenke seg å bli medeiere i satsningen så kan dere sende privat melding. Prospekt vil bli tilsendt for mer utfyllende informasjon.

Tilbakemeldinger er forøvrig bestandig av interesse, så fyr løs hvis noen har noe på hjertet etter å ha sett videoen.

Takk :blush:

3 Likes

Skjedde med Novamanus? Var ikke det en app for lokale varer?

Stemmer det, og dette er Nova Manus Local Food, som blir en frittstående tjeneste ved siden av lokale bedrifter og second hand marked. Denne kan vi rulle ut som en nisje-plattform i alle ønskede land, samt lisensiere ut til tredjepart.