Motion Display (MODI)

http://www.motiondisplay.com/images/header/logo.png

Et svensk selskap jeg har fulgt en stund. Driver med utvikling/salg av animerte digitale price tags, tenk de du går forbi hver dag på hyllene på Coopen, bare med animasjoner. Det er flere store aktører innenfør vanlige ESL tags idag, (pricer, altierre, displaydata etc.), men ingen driver med det motion display gjør.
Ideen er utvilket av en av personene bak Pricer AB (Pric B) som også er styreleder i selskapet.
Markedet for ESL tags er forventet å vokse med 16% CAGR og nå 1mrd USD innen 2024. Kan også nevne at de i januar i år skrev under en samarbeidsavtale med Altierre, som er relatvit store innen ESL tags og iot innenfor retail bransjen.

Presentasjon av produktet: https://vimeo.com/133979563

VD på investorday 30.08.18:

Selskapet har begynt å få traction i USA, og spesielt innenfor drikkervarer. De har flere kjente kunder som Coca-Cola, Elektrolux og Adidas. De siste par kvartalene har det begynte å kommer ordre fra Asia og Europa også, så det begynner å se lyst ut for selskapet.

Har levert gode rapporter det siste året, med positiv bunnlinje, gode marginaler og økende omsetning.


MCAP pr 16.11.18 110MSEK.
En liten knekk på Q3 rapporten sett i forhold til de to forehående kvartalene, men alikevel bedre enn Q3 året før.
Eneste som kan pirkes på er likvidene i selskapet, De har nestentom kasse, men i Q1 skrev de at det ikke var behov for videre finansiering, utover det de fikk tak i via lån. De har det siste året bygd seg opp et realt lager og økt produksjonskapasiteten med 400%, så har tært litt på kassen.


Rent teknisk ser det ikke akkurat supert ut for tiden. Akkurat brutt under langsiktig støtte, men er godt overkjøpt så mulig å drar over igjen rimelig kjapt.
Dessverre er det lite kjennskap til selskapet. Sjeldent lite prat på avanzaforumet, så virker ikke som det er så veldig mye “buzz” rundt firmaet, men absolutt et selskap jeg vil følge med på fremover.
Er også latterlig lite omsetning i selskapet som følge av dette.

SVD har en analyse fra september, men den er bak paywall så får ikke sett den, men tror de har base på 16-17kr.

2 Likes