Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Nordic Nanovector - Småprat 2019 (NANO)

Opplevd det samme flere ganger tidligere. Spesielt ved bruk av DNB. Tror ikke det har noe med ‘fake salgspost’ å gjøre, flertallet av synelige poster er vel algoritmer som endrer på millisekundet avhengig av de minste bevegelser i ordrebildet. Forsinkelsen kommer nok av megleren som benyttes, og prossessen som gjøres der frem til kjøpet blir aktualisert.
Har lurt på om det er muliig meglere gjør utlån av kunders aksjer delvis og lager rom for såkalte ‘naked shorts’. Men det er mye tinfolie som skal til hatten for de spekuleringene.
Sannsynelig software som kan skape rot i blant.

Jeg ser nok flere mulige forklaringer nå.:smiley:

Nanovector retail watch kommenterer:

image

4 Likes

Har aldri forstått poenget med de kommentarene der… De blir som kommentarfeltets hveteboller, kun tomme karbohydrater. Ingen verdi, bare luft.

edit: skriveleif

4 Likes

Ikke uenig, men de bidrar til masse-suggesjon ved hype når den måtte komme for selskaper i teknologi-selskaper. Godeste Newton var inne i south sea company i sin tid og gikk ut med pent overskudd. Men hypen fortsatte og tomme karbohydrater skapte tidenes første store boble. Han gikk inn igjen og tapte voldsomt.
De skribentene er nok primært på jakt etter kortsiktige gevinster. Men det er de samme stemmene som kommer til å få det luftig innen et par års tid mistenker jeg.

2 posts were merged into an existing topic: Norwegian (NAS) :airplane:

Ser at eksperter nå peker på en sammenheng mellom Glyfosat og utvikling av Non Hodgkins Lympohoma. En jury i USA har nettopp dømt i disfavør Bayer i en sak som omhandler dette.

En studie viser at personer som har blitt eksponert for høye doser Glyfosat har 41% større sannsynlighet for å utvikle NHL.

Edit: En link til

1 Like

Vet ikke hva man skal si om at Bayer er saksøkt her, og i tillegg har fått godkjent Copanlisib mot follikulært lymfom.

/engage tinfoil.

“hmmm… ser ut som glyfosat har en litt uheldig bivirkning - hvordan kan vi gjøre det til en oppside?” :ghost:

Denne uken er toxicity og safety profile på kreftmidler et hett tema.

Det mest negative som har vært sagt om RIT på det området er vel at det går an å finne målbare spor av isotopen i ovnen hvis man kremerer noen rett etter at de har fått sånt legemiddel.

2 Likes

Denne uken hvor? :upside_down_face:

Enda en fjær i hatten for Eduardo Bravo og Healthcap. https://www.pfizer.com/news/press-release/press-release-detail/pfizer_secures_exclusive_option_to_acquire_gene_therapy_company_vivet_therapeutics

2 Likes

Hva mener du?

Bravo er chairman of the board i Vivet.

3 Likes

https://www.vivet-therapeutics.com/en/about-us/board-members/eduardo-bravo

Kult, da vet man at nettverket lever i beste velgående.

:point_down:

@Savepig, det der er nesten haussing på ett helt nytt nivå :slight_smile:

Er jo ikke det. Tvertimot er det en liten flottør under håpet om at betalutin sin enkelhet og safety vil være det som gir det en edge i markedet

Det jeg mener er at toxic og safety er nok både hett og viktig alle 52 ukene av året.
Tror ikke den saken vil påvirke Betalutins muligheter i markedet da de har sitt sett av konkurrenter å måle seg med.