Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Nordic Nanovector - Småprat 2020 (NANO)

Eller var det rett og slett en som hadde 2mill til overs ?

Muligens spot-on endelig har fått solgt hytteeiendelene sine til søsteren? :thinking:

5 Likes

Noen som kjenner til denne studien (resultater kom i går)? Ser at de har behandlet en med DLBCL iallefall. Noen som kjenner til om de også har inkludert FL og CLL?

Iallefall oppmuntrende resultater for Nano:
“Dose-limiting toxicities occurred in four patients during the MTD evaluation period, and included stomatitis, febrile neutropenia, hypocalcemia, hypokalemia, and hypophosphatemia. The most common adverse events were neutropenia (57%), leukopenia (57%), and thrombocytopenia (41%), and were commonly of grade 3 or 4. Overall, 18 (38%) patients experienced infusion-related reactions, which were mostly grade 1 or 2. Preliminary evidence of anti-tumor activity was seen; three patients responded to treatment, including one complete remission in a Korean patient with diffuse large B cell lymphoma. BI 836826 plasma exposure increased more than proportionally with increasing doses. BI 836826 demonstrated preliminary activity; the most frequent adverse events were hematotoxicity and infusion-related reactions which were manageable after amending the infusion schedule. Although BI 856826 will not undergo further clinical development, these results confirm CD37 as a valid therapeutic target in B cell NHL.”

Jeg har ikke tilgang til artikkelen, men det referes til Betalutin. Hadde vært interessant å se hva de skriver.

Det er forøvrig Boehringer Ingelheim som er sponsor. Mulig de kan være interesserte i Nano hvis denne legges på is?

3 Likes

Mener de har OK resultater herfra ja, ca 65% ORR i R/R pasienter

Ja, jeg har sett at de har kjørt en studie i CLL. Men dette må være en annen studie? FL, DLBCL eller MZL?

18 posts were merged into an existing topic: Shorting av aksjer som instrument - uten fokus på spesifikke aksjer

En fersk aksjonærliste for NANO er tilgjengelig for Insider-medlemmer. Ikke Insider? Les mer og prøv gratis

Dagens handel så langt gir ikke noe bedre svar på hva som skjedde på slutten av fredagen. Var det en tastefeil, et stunt eller noe helt annet. Kanskje kommer vi nærmere et svar i løpet av dagen.

1 Like

Det er i alle fall ikke de store postene pr handel som kjører kursen ned.

Lurer litt på om man kan plukke noen under 10 i løpet av dagen?

Det er kanskje et godt tegn at det er stille som i graven her. Om jeg ikke husker feil så er vel apati og resignasjon blant de siste følelsene man må gjennom før det snur oppover igjen. Får se det positive i det - NANO befinner seg høyere enn for noen dager siden.

2 Likes

Har lagt en lang ordre i markedet på 10,20 … så må den stå og vente :slight_smile:

ned på pølsebod volum, satser på en rekyl når bear snur til bull… ikke så mye man får gjort når de skrur ned styringsrenten til 0% over dammen…

Hvis det er slik at Nano sine studier stanser opp på grunn av situasjonen vi er i, så må selskapet ta grep for å redusere cash burn. Med andre ord må Kvåle fram med sparekniven og permittere ansatte.

Alternativt, eller i kombinasjon med redusert bemanning, må selskapet ta grep for å øke rekrutteringen andre steder og/eller gå i direkte forhandlinger med partner med den hensikt å få bistand til å komme i mål. Her er det bare å gi partneren tilstrekkelig gode terms til at det vil settes av ressurser til å bistå Nano.

Hvis rekrutteringen stopper opp og det ikke tas grep for å redusere cash burn, så kjøres selskapet til grunne. Dette vet ledelsen og styret, og i lys av stillheten vi opplever så er det garantert noe som skjer i kulissene her. Vi får bare håpe det kommer noe positivt ut av dette.

I mellomtiden håper jeg alle som har kontakter inn mot ledelsen og styret bruker situasjonen til å ytre sin mening om det som skjer. Det er stilleperiode, men det betyr ikke at de ikke lytter.

6 Likes

Hva ser du på som at markedet kollapser?

Hvem blir tvangssolgt?
Når blir forsinkelser meldt?

regner med du har fasiten

1 Like

Må si jeg er overrasket at fredagens sluttausjon beskyttet kursen idag. Tror kursen lå sånn ca på 10,50-10,70 før denne inndekningen, eller hva nå enn det var. Det betyr at vi egentlig er i pluss idag. Not bad…på en dag som dette.

2 Likes

Neida.

Jeg bare tulla. Sry. Ikke meninga å svartmale.

Det er superbillig nå. Løp og kjøp!

Marianne Blom gikk/ måtte gå i januar. (Til Novartis)
Er det flere vi vet om, utenom Bravo, i nyere tid?

Børsfallet er så stort at det er priset inn at det tar årtier før det kommer til hektene igjen. Alle vet at det er urealistisk, men når veldig mange tenker at det mest fornuftige er å stå på sidelinjen uansett kurser så blir det naturlig nok mangel på kjøpere til alle de aksjene som skal ut i de forskjellige selskapene. Nedturen forsterkes også i betydelig grad av shortere som ser sitt snitt til å profittere på nedgangen. De samme mekanismene vil gjøre seg gjeldende når det snur (men med motsatt fortegn) og gjøre oppgangen like irrrasjonell som nedgangen. Men det er ingen gitt å si når det snur, men det vil vel sannsynligvis være når Corona-tallene tydelig peker i riktig retning.

Markedet var allerede påvirket av corona smitte, da hjalp det ikke at oljen kollapset og gikk ned 25% på en natt heller tøft å snu skuta etter noe sånt… corona-tallene er jo på bedrings vei i Kina virker det som

Den var vel på 11.50 - 11.70 ?
Så er vel i minus egentlig i forhold til det da ?