Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Nordic Nanovector Småprat 2018 (NANO)

Forventet markedet Oral? Eller jobbes det fortsatt med å holde kursen nede?

Det er enda 1 måned igjen til abstraktet. Bevegelsene kommer nok.

Pcib og Nano kan godt bli medisinske suksesser, men det er på langt nært sikkert at det betyr at det blir en suksess for aksjonærene.
Håper for all del at hverken Nano eller Pcib må gå til markedet på egenhånd, det mener jeg nesten er ensbetydende med fiasko. Da har de ikke klart synliggjøre seg nok for BP.
Det er en betydelig risiko rundt ledelse av norske biotek selskaper, det tror jeg man bør begynne å ta innover seg. Ledelsen kan både skape og ødelegge verdier, og det siste året har vi dessverre vært vitne til sistnevnte dessverre.

2 Likes

I etterpåklokskapens navn, var det vel litt optimistisk å håpe på oral presentasjon på bakgrunn av et produkt og et datasett som er fremvist flere ganger tidligere (nå med 12 nye pasienter). Det man også skal huske på er at selvom oral presentasjon er dritkult for oss aksjonærer, tror jeg publikasjoner i ledende tidsskrifter som Costa nevnte på q4 vil frembringe en mye større awareness i bransjen.

Spesielt innlegg.
Det er en sterk korrelasjon mellom de to tingen du framhever.

Hvorfor er folk så negative?
Vi sitter I et selskaper som dag for dag “leverer”! Hver dag er en dag nærmere målet, om nye data fremlagt på ASH18, en dag nærmere partner, en dag nærmere markedet. At noen her velger, eller mer bevisst fokuserer på en dag nærmere emisjon, tåketakt, ingen kommunikasjon etc - det er folk som ikke er interessert eller har en egen interesse og agenda.

La oss se fakta, og la oss puste med magen alle sammen. Data for ASH2018 står nå endelig for tur, og jeg er kjempe spent. Videre så ser det fortsatt ut til at alt er på stell mtp rekktuttering av pasienter i Lymrith som endelig skal og kunne gi oss det vi har investert for. Gevinst.
Fremtiden for NANO har vel aldri vært mer spennende enn nå?

5 Likes

Å? Det trenger det nødvendigvis ikke å være. Det kommer helt an på inngangen din det.
Jeg er overbevist om at mange investorer er skremt vekk fra denne bransjen her i Norge når de har sett utviklingen i Nano, Pcib, Targovax og Photocure.

Har kjøpt aksjer i dag. Meget positiv til ASH og Posterene der.

Neeei, ikke nødvendigvis. Du kan f.eks. være en enkeltperson, men som gjennomsnitt så er det slik at korrelasjonen er sterk. Det er derfor biotek ses som meget interessant for de som tåler svingnigner (grunnet sub-grupper hvor bla. du inngår) underveis.

Høyt nivå…

For oss med litt mindre midler får se lyst på det, litt av hver lønning kan gå til nano på lave kurser, mens som @Solux er inne på, hver dag som går, er vi ett steg nærmere målet, som er så
nært i utviklingssammenheng. Aldri har jeg vært mer komfortabel med min Nano investering på tross av at dette har vært en foreløpig tapsinvestering for meg.
ASH, here we go!

1 Like

Du pruster å peser mye her på i dag @InVivo, selskapet kan gjøre det bra men det vil likevel kunne gå aksjonærene dårlig? Spesielt. NANO er en fiasko om de ikke får partner? Jaha.

De er også en fiasko om alle pasientene de skal behandle fra i dag og fremover dør øyeblikkelig samtidig som de får meslinger, kusma, bihulebetennelse og vondt i venstre tå ikke minst også. FIASKO SIER EG!
Og du har så rett, det er faktisk ingen aksjonærverdi noensinne aldri for de som kjøper på topp i et selskap. Og siden mann aldri vet når det er, kan det være hvemsomhelst! Hvorsomhelst! Og siden PCIB har hatt emisjon, må vi være ekstra redd for pengebingen til NANO om dagen!

Unnskyld meg, men har du fått deg kaffekoppen din i dag enda? Ting ser meget lovende ut for NANO og norsk biotek, om du bare hever blikket litt.

6 Likes

Jeg har kjeftet litt på @InVivo, men skal gi han en liten håndsrekning her.

Hvis en sjekker en del biotechs i usa som kjører kommersialisering på egne ben, så er en at de får en stor kurstopp akkurat ved approval, men så kommer det lange og tunge perioder etter det igjen.

Så man skal være litt forsiktig emd å tenke at approval nødvendigvis er et kortsiktig nirvana.

@Savepig etter melding i dag be like:

image

InVivo;
Poenget er å være tålmodig og sitte langsiktig i Biotek. Jeg er langsiktig og har ikke blitt skremt.

Til tross for en bølgedal for biotek har kursene for egen del steget 464% i PCIB, 357% i Nano, 95% i PHO og 61% i Bgbio.

Alt dette er oppnådd på under 3 år så ikke kom å si at investering i norsk biotech ikke er lukurativt!
Om man ser nye 3 år frem i tid og de resultatene som er forventet i løpet av den perioden er jeg rimelig sikker på at prosentsatsene da vil være langt høyere.

6 Likes

Magisk evne du har til alltid å treffe bunnen Erna!

Kan du sende meg lottotallene for kommende helg?:stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Jeg synes det der hørtes ut som et drømmescenario :smiley:

Kursen på Nano er 49,6. Hvis du har 357% stigning så må snittet ditt være ca 10,85. Hvordan har du fått til det?

1 Like

Forskjell på snitt og kostpris per aksje man sitter med

Er det lov å yte bekymring seg for aksjekursen i Nano hvis det viser seg at ASH skuffer? Da begynner det jo å bli tynt med potensielle triggere fremover.

2 Likes

Selvfølgelig. ASH er jo målestokken. Men - hva tenker du på som skuffende?