Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Parsec Frontiers Pre Sale 🚀

Where do i sign, take my money osv :heavy_dollar_sign::dollar::moneybag::sweat_smile:

1 Like

Hmm. Kanskje det er noe i dette like vel :thinking:

2 Likes

Annonsert på bitcointalk i dag, greit å lese litt reaksjoner og tilbakemeldinger der fremover også.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2518785.0

2 Likes

Ingen som er litt skeptiske her i det minste?

Etter å ha vært i en del kickstartere for spill siste årene, så har jeg lært at utvikleren ofte bommer kraftig med vurderingen av utviklingstiden her, og det ser veldig ut som det er tidlig i utviklingen med det som er vist, og at det fort kan gå 2-3 år før noe med en slik scope er klart for lansering. De satser høyt, og hva med budsjettet og finansieringen for produksjonen av spillet. Blir spillet garantert fullført? Liten vits å kjøpe seg inn i en valuta for et spill som kanskje ikke blir ferdig hvis budsjettet ikke strekker til målene deres, eller ting må kuttes som gjør at færre vil spille det.

Jeg etterlyser personlig et langt mer detaljert dokument og gameplay bilder (helst video/demo som beviser det fungerer i basics). De kickstarterene som ikke overbeviser om at de kan fullføre innenfor målet de setter, blir ikke finansiert oftest, siden de ikke klarer å overbevise at de kan sakene sine. Artplant har erfaring med tidligere produksjoner, men dette høres kanskje litt for stort ut hvis de ikke sitter på en enorm pengesekk for å kunne lage noe som imponerer markedet…

Har noen her faktisk testet et eller flere av spillene deres detaljert tidligere? (altså 50-100+ timer helst) og kan si noe om teknologien deres de beskriver, og hvordan den fungerer i praksis?

Til slutt…
Skriver ikke dette for å være vanskelig, men noen må si det mange tenker når mindre selskaper sikter mot stjernene med mye på spill…vi har erfaring med slik fra andre selskaper som siktet høyt på samme marked.

Eksempel som jeg er kjent med, prosjekt som siktet for høyt og aldri ble ferdig før kassen ble tom:

9 Likes

For å ikke glemme risken, USA slår nå ned på ICO

1 Like

Kjapp update!

  • Trykk her og skriv inn e-posten din for å bli varslet når viktige ting skjer! Hvis ikke du er på den listen vil du ikke kunne få mulighet til å investere.

  • Det kommer til å bli en Pre-sale periode der vi kan få mulighet til å kjøpe før det blir en Crowd-sale periode senere. Pre-sale har ofte gjerne en discount. Detaljer kommer.

  • Det vil bli publisert mye content om spillet de neste månedene.

  • Vi satser på å få plass noen ekslusive ting for TekInvestor frem mot lansering (intervjuer osv.)

  • Vanlig minstebeløp man må investere i slike offerings er 200-300k, men vi satser på å få det vesentlig lavere fordi vi kan kjøpe som en pool eller gruppe.

  • Spillet er akkurat nå i designfase, ambisjonsnivå og budsjett blir klart når de ser hvor mye de klarer å hente.

Jeg holder dere oppdatert! :slight_smile:

Fikk også tips om Decentraland, en litt lignende coin som har hatt en enorm prisøkning de siste dagene: https://coinmarketcap.com/currencies/decentraland/

Decentraland is a virtual reality platform powered by the Ethereum blockchain. Users can create, experience, and monetize content and applications. Decentraland is the first virtual platform owned by its users. Grab a VR headset or use your web browser and become completely immersed in a 3D, interactive world.

4 Likes

Bump så flere får denne med seg :smile:

1 Like

Husk å registrere dere @Oilimp @Morti @h3nk1 @kanon @Konamixx @steart78 @xfrox @Hakon @Warholm @arcone @Ginzink @blaahval @Jappens @Forc @Pytt @Marqviz @Giorgio @cagey2 @Halling @VargVemund @knett84 @Nocturne @Duogdu @Atlebassen @laplagam @Malvin @Evilfreud @trondvh hvis dere vil ha oppdateringer når det skjer noe :slight_smile:

7 Likes

Ja okei da masa :smiley:

2 Likes

Jeg var jo første mann til å regge meg! Trodde du hadde oversikt jeg ass :stuck_out_tongue:

2 Likes

Haha! Tenkte da jeg skrev at nå tar det ca. 7 sek før noen skriver at de allerede har registrert seg :smiley: Ville ikke gi hint om hvem som faktisk er interessert eller ikke :slight_smile:

4 Likes

Han søkksalte kor du gnæg! Som vi sier her i nord :joy: neida skøyer bare-registrerte nå :+1:

1 Like

Registrert :slight_smile:

1 Like

Registrert jeg og. Interessant dette her :slight_smile:

1 Like

46 påmeldte sålangt :slight_smile:

6 Likes

Blir fort 2,5-4 mill det ca. Spørs jo hvor mange som kjøper til slutt, og for hvor mye.

1 Like

Hvem er det som har sagt seg villig til å investere opp til 500.000,- basert på den iformasjonen som er formidlet? Steike ta

6 Likes

registrert jeg også. nysgjerrig på dette.

3 Likes

Jeg valgte 50K, men det er jo helt betinget av at jeg får stor tro på prosjektet!
Ellers bruker jeg de 50K til å pusse opp det ene badet :smiley::+1:

6 Likes

Nytt dokument lagt ut i natt som forklarer hva som skjer fremover.

https://wp.parsecfrontiers.com/Pre-Sale_Document_0.6.pdf

Det viktigste:

30% discount for oss som kjøper i PreSale :slight_smile:

5 Likes