Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

PCI Biotech - 2020 1 Småprat (PCIB)

At den Mads-figuren uttaler seg om selskapet er utelukkende negativt syntes nå jeg. Mulig at han kan vekke interessen hos noen nye investorer som er villig til å sette seg litt inn i materien, ellers bare negativt.

2 Likes

Ikke la deg lure av push-varslingene deres… Fra lørdag ser det ut som den er. Innlegg ca. 1005.

1 Like

På hvilken måte er det negativt?

1 Like

Han har en tendens til å uttale seg om ting han overhode ikke har greie på. Før kom endel av dette også på trykk i Finanspressen.

Mange husker nok den skandaløse artikkelen om Photocure. Så full av feil at man vet knapt hvor man skal begynne.

Og ha en gjeng «løse fugler» springende ut og inn av aksjen basert på feilaktig informasjon, klarer Pcib seg fint uten.

6 Likes

PCIB er et lite biotek-selskap, en liten mygg i verdenssammenheng, med kun noen håndfull ansatte.
Vi kan forhåpentligvis enes om at veien videre for PCIB, dersom selskapets teknologi skal bli den suksessen vi håper på, vil være enten et bud med følgende oppkjøp ELLER store utlisensieringer og/eller samarbeidsavtaler med større selskaper.

Organisasjonen er for liten og kapitalbehovet for stort for PCIB til å gå hele veien alene, på alle områder. En slik strategi vil dessuten ta vanvittig med tid og vil på ingen måte være hensiktsmessig for hverken pasienter, aksjonærer eller selskapet selv.

Jeg håper @nike s drøm og visjon blir til virkelighet, og at PCIB utvikler seg til å bli et stort norsk farmaselskap, også i verdenssammenheng, kanskje etterhvert til og med en farmasi-gigant.
Tusenvis av norske arbeidsplasser innen biotek osv., med alt det fører med seg.

Dersom, merk DERSOM, hele eller deler av selskapet skal selges i 2020/21, så mener jeg det er helt ekstremt viktig at prisen er riktig, og gjenspeiler verdien og potensialet i PCIB-teknologien.
Det vil være tragedie, hverken mer eller mindre, om flere tiårs forskning, investering og utvikling skal gis bort på billigsalg.
Dette sier jeg overhodet ikke fordi jeg har «dollartegn» i øynene :money_mouth_face: og drømmer om stor profitt, men fordi jeg mener det er ekstremt viktig at et eventuelt PCIB-salg, helt eller delvis, må bane vei for den øvrige norske biotek-sektoren, slik at vi om 5-10 år kan ha utviklet en rekke større biotek-selskaper som IKKE skal selges ut av landet, men heller være med å danne et verdensledende miljø av forskning og utvikling her i Norge og Oslo.

Jeg vil garantert investere store deler av en eventuell PCIB-gevinst tilbake i andre norske biotek-selskaper, og det håper og tror jeg at mange andre aksjonærer også ønsker å gjøre.

Tenk hva en «ny Algeta» vil gjøre for norsk bioteksektor.

Mange synes det høres så fantstisk ut så fort man begynner å snakke om milliarder, men en milliard er tross alt småpenger i den store sammenhengen.
Det er svært viktig å ikke få «høydeskrekk» og gi bort arvesølvet vårt for småpenger.
50-80 milliarder, KUN, for FimaNac må nesten være et minimum, hvis ikke så kan man heller la det være, og utvikle FimaChem for gallegangskreft i fred og ro samt muligens begynne på et aldri så lite FimaVacc-prosjekt, enten alene eller sammen med partner(e).

Jeg tror dog ikke at dette vil være den optimale veien fremover, for PCIB som selskap, for aksjonærene, og ikke minst for pasientene.

29 Likes

Er det noen her på forumet som har en formening om avgrensningene mellom de tre forretningsområdene FimaChem, FimaVacc, FimaNac og eventuelle fremtidige som f.eks. «FimaBacc», og hvordan PCIBs patenter er utformet.

Hvordan vil det stille seg dersom, f.eks. Astra Zeneca, ønsker å kjøpe FimaNacc i sin helhet?

Vil det være svært komplisert juridisk, eller er dette noe som forholdsvis enkelt lar seg løse?
Kanskje det har vært tilsvarende problemstillinger med tidligere/andre leveringsteknologier?

3 Likes

Hvis samme patenter er brukt på tvers av teknologiene blir det vel et grundig juridisk dokument som sørger for at PCIB kan fortsette med de to andre områdene, men jeg stoler på at honoraret til de dyktige juristene som utformer dette blir mikroskopisk i forhold til salgssummen :slight_smile:

Hvis det gjelder separate patenter per teknologi er det nok relativt enkelt. Tror uansett ikke dette blir sett på som noe vanskelig i forbindelse med en avtale.

2 Likes

Kontoen blir aldri stående i null, den blir stående i realisert tap med skattefradrag. I 2018 28%. Så en million fri EK ville litt enkelt sagt gitt 720’000 i tap om alt gikk i dass. Kan fortone seg annerledes med ASK, be noted.

Tror man at Pci Biotech plutselig kan ende opp med å stå i null kroner en morgen, så kan dette forumet være en kilde til å styrke sin forståelse av caset og den diversifiseringen man finner i fima’s anvendelse; chem, vacc, nac + øvrig potensiale i teknologien. Det er en rekke svært usannsynlige hendelser som må inntreffe samtidig for at det skal skje, så en wipe-out tror jeg ikke du bør bekymre deg for.

10K aksjer er en ambisiøs start for en newbee, men jeg tror du vil «hit the ground running» med din timing og plassering.

5 Likes

Tusen takk for utfyllende svar og info! Det blir en spennende tid fremover, og jeg håper og tror min første investering her blir en hyggelig opplevelse :smile:

6 Likes

Scoopfinder på HO skriver at det er helside i DN i morgen om PCIB.

13 Likes

Den ligger ute på nettet nå:
image

Artikkelen er i hovedsak om de største aksjonærene som har gjort en kule samt at de mener selskapet er underpriset.

5 Likes

Det der er jo en artikkel om Alexander Berg Larsen, og ikke en artikkel om PCIB

2 Likes

det er sant det men du må huske at vi samarbeider med intet mindere enn 6 andre selskaper innen fimaNAc og benytter oss av forskere på radiumhospitalet under regi av Professor Kristian Berg som er oppfinner av PCI-teknologien til validering av f.eks fimaNAc data man har fått av en av de 6 samarbeidspartnerne innen fimaNAc.

videre har PCIB ett omfattende samarbeid med University Hospital Zürich, switzerland hvor man oxo holder på med forsking rundt blandt annet fimaNAc og diverse preklinisk utvikling og forskning.

Nå som vi vet at AstraZeneca er vår Top10BP partner så kan vi jo ta opp denne igjen :wink: som @StockDZ fant i februar 2019

The research collaboration with Medlmmune and UKRI was started Nov. 2015.
MedImmune, LLC is a wholly-owned subsidiary of AstraZeneca

UKRI = UK Research and Innovation is a new body that collaborates with universities, research organizations, businesses, charities and governments to create the best environment for research and innovation to flourish

Peptidbaserte løsninger for lysutløst levering av makromolekylær terapeutikk og nanopartikler
https://gtr.ukri.org/projects?ref=BB/J009164/1

We are already discussing with potential recipients and end users of our proposed research in both the clinical and commercial arena. For example, the Norwegian pharmaceutical company PCI Biotech AS (specialists in the development of PCI technology) and their research director, Dr. Anders Hogset ; and colin hopper, academic head of the unit for oral and maxillofacial surgery, at the ucl hospital.

22 Likes

Bare 6 børsdager igjen; 18-19-20-23-27-30 des.

image

Hvor mye haster det for noen å gi bud for (deler av) PCIB? Som JE sa: gjerne en budkamp!
TTT i biotek, men budrunder er overraskende kort når potensiell vises.

1 Like

Er det tid for en pust i bakken/korreksjon/gevinst-sikring eller skal vi suse videre mot 100 før nyttår?

1 Like

Jeg fikk et spørsmål her om dagen til å forklare PCIB-teknologien. Den beste sammenligningen jeg kom på var å tenke på leveringsteknologien til PCIB som et operativsystem, som for eksempel Microsoft eller IOS. Uten denne blir medisinen/molekyet/virkestoffet (programmet) kun et program. PCIB får denne til å virke (operativsystemet). Hvem i dataverden er det som tjener mest penger? Jo nettopp rettighetshaverene til operativsystemene. Mens IBM i gamle dager fokuserte på datamaskiner, tenkte Gates funksjonalitet og opprettet en felles plattform. Det ble han verdens rikeste av…

14 Likes

Hvor langt ned skal vi før vi går opp igjen ? FOMO- effekten gjør det alt for skummelt for meg å gå ut

2 Likes

Ser ut som det var noen selgere som fikk det travelt der. Volumet økte plutselig fra 09:30…

1 Like

sperrer på 70.

2 Likes

Hvis en har tro på selskapet sitter en stille i båten. AstraZeneca har få dager igjen av 2019. Deretter må de HVIS de ønsker PCI Biotech teknologi gå i forhandlinger.

3 Likes