Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

PCI Biotech - Småprat 2019 (PCIB)

Sent a mail to company seeking clarification. Will report back if I get an answer, if not may be those attending Q4 can ask PW directly.

3 Likes

Veldig rart at UK ikke er med. Heller ikke Latvia som har vært med før er med.

Kan det hende at de bare har tatt med land de foreløpig har inngått avtale I?

1 Like

Vet ikke hvor du har dette fra, @Chrkni. På tide å løse opp den knuten du har i trusa. God kveld.

Var det ikke i England søknaden forsvant og var grunn for at innrullering av pasienter ble forsinket i forrige fase? De har brukt mye tid på å velge ut sykehus, så regner med at PW har et godt grunnlag for de landene som er valgt.

2 Likes

Nei, jeg bare spekulerte! Dessuten er ikke forskjellen så entydig som jeg husket. De har høyere enn Frankrike, Spania og Danmark, men lavere enn Italia. Dessuten er det jo usikkerhet beheftet med epidemiologi av en såpass sjelden sykdom:

1 Like

I believe you are talking about the extension study where a country lost the application, I had a post on this where I documented that was most probably France :fr: not UK :uk:

Post:

4 Likes

Hvis noen har mailadressen til radforsk så hadde det vært veldig fint om de hadde sendt en mail til de, slik at de kan legge ut en hyggelig gratulasjonsmelding til selskapet på Facebook. Relativt liten følger-gruppe, men desto mer budskapet blir spredt, desto bedre er det.

3 Likes

Gallegangskreft er som jeg flere ganger tidligere har nevnt en marginal kreftform. Incidensen i Norge er ca 150 i året. Til sammenligning er det nesten 5 000 ny tilfeller av prostatakreft

Det er vel typisk at protokollen kun inneholder land der de allerede har avtale med sites og at den vil bli oppdatert jevnlig.

3 Likes

Godt med en god melding etter måneder med fjas, mas og spekulering. Vil sende en liten takk til @anon21766851 for hans iherdige sandsekkjobbing. Det er viktig med motvekt og kritiske spørsmål til drømmeriene og den leie tendensen til å korte inn forventet tid til godkjenning.

God helg :beers:

10 Likes

Soliris, selger for snart 1 b$ per år og har en pris på rundt 500 000$, dvs ca 2000 pasienter per år.

Årsaken er god effekt.

“As of 2015, while Eculizumab in PNH was associated with 1.13 additional life years and 2.45 quality of life years QALYs”

Ender vi på median overlevelse på 25 mnd bør vi jo strengt tatt kunne ta samme pris som Soliris. Så får vi se da, hvor det ender hen.

11 Likes

Til tross for støy i dag er det bare å gratulere PCIB. Man er nå enda et skritt nærmere å initialisere et pivotalstudie. Det kan man faktisk glede seg over uten å ta vekk både 1 og 2 år fra guidingen frem mot godkjenning.

God helg godtfølk.

16 Likes

I USA?

PS

Hiv deg på “fundamentaltråden”. Der OGSÅ har du mye å bidra med.

3 Likes

Good call. Vi vet at Nucana er skotsk, så det kan tenke UK er godt dekket allerede.

3 Likes

Ingen usannsynlig hypotese. I tillegg kommer det @StockDZ nevner; taktisk valg stilt overfor muligheten av en hard Brexit. Uansett, dette blir bra.

Heretter it’s all about recruitment!

5 Likes

Strålende «gravejobb» av Dovregubben og Investor. :+1: Tusen takk.

Og supre PCIB-nyheter. Et stort steg nærmere start av pivotalstudien, og First Patient Dosed. :grinning:
En betydelig risk-off.

Godt levert, Walday. :clap:

9 Likes

Syntes det var godt og betryggende å få godkjenning fra REK. Da får vi håpe på snarlig melding att første pasient har fått behandling. Mange dyktige skribenter her inne, lurte på om noen kan svare på en ting jeg lurer litt på.

Si en pasient starter 1 behandling 1 Mars, denne pasienten får 2 behandlinger. Når er da denne pasienten ferdig behandlet?

Ellers god helg godt folk :pray:

3 Likes

Så langt jeg har forstått det,;vil brhandlingsløpet i registreringsstudien være det samme som i den utvida fase l/ll- studien. Det vil si 147 dager - tilnærma lik fem måneder (ekskl. evaluering).

2 Likes

Hva vil du frem til her egentlig? At vann er vått, som Glein så fint formulerte det?

At det er en sjelden kreftform vet alle som eier Pcib aksjer, men det ser ikke ensbetydende med at det ikke er penger å hente og pasienter å behandle. Bare ta Soleris som eksempel, blockbuster med 2000 årlige tilfeller.

9 Likes

Les deg opp så forstår du!