Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

PCI Biotech - Småprat 2019 (PCIB)

Tenker at jo nærmere vi kommer en potensiell avtale med AZ, jo større er sjansen for at det kommer et bud på PCI biotech.
Chem er planlagt og igang.
Vacc er klart til videre forskning.
Nacc må være noe bra.

4 Likes

Det er nesten for godt til å være sant.

Sitter og lurer på for en idiot eg er; skulle heller ha spurt Per om verdien av fimaNAc er 10-20 millioner eller 10-20 milliarder…og samtidig bedt Elisabeth om å “tvinge” Per til å velge bare ett av alternativene…ingen mellomting!

:money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face:

2 Likes

Er dette det nye patentet innen Nac? Kanskje avtale drøyer til patentet er godkjent? :rocket:

2 Likes

Fimanac cost of investment = insignificant,
Fimanac value = high
Gives you ROI=high

image

8 Likes

null i nevneren gir vel error ja , hehe.

2 Likes

Les denne tråden, spesielt fom 13. aug 2019, men hele tråden er gull: PCIB: mRNA er i vinden

2 Likes

Når Per sier at Nac har enormt stort potensial og de har kun 6 uker…
Det ser ut som om Nac kommer opp på sidelinja og kan gjøre PCIB verdenskjent…
For en aksje PCIB kan bli i 2020…

6 Likes

would rather look at it this way (cost of investment (b) approaching 0)

image

i think this is a better representation, since deviding by 0 is undefined and i want ROI to be defined and as high as possible :smile: (the sky is the limit we say)

9 Likes

#hvis AstraZeneca skulle kjøpe. Nacc.
Hva. Vil da skje med de andre samarbeidene innen nacc??
Tror og håper at nacc ikke er til salgs.
Men husk AstraZeneca er nå betatt av pcib,og klarer seg. Ikke uten.

3 Likes

Problemet med Nordmenn er at vi ikke ser stort.

PCIB kan klare å bli helt der oppe i toppen om de ønsker det. Leveringsteknologien ser meget lovende ut og kan bli en “game changer” for nye og eldre medisiner.

Persontilpasset sellegift akkurat der du vil at sellegiften skal virke. Ikke i hodet, ikke i vitale organer, men akkurat der kreften er…

“Alt” du vil at seller (bakterier) skal få i seg for å behandles fra innsiden og ut… PCIB kan levere!

Fristende å bli rik i morgen for så å lete etter nye investeringer. Men hvorfor ikke bare å være investert i PCIB???

Nei til salg! Ja til langvarig investering i PCIB.

15 Likes

@polygon you might be correct about insulin.

Pci biotech (AH) with academia recently published something about this (2018). we know that beta cells are responsible for insulin production (+ amylin for glycemic control). see how pci is mentioned in the conclusion to be able to induce endosomal rupture in beta cells. I think this is very interesting if one wants to deliver nucleic acid therapeutics to enhance insulin production

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29936141

one may ask, why pci biotech takes on such a study if not to prove they can achieve intracellluar delivery in beta cells (the target cells) responsible for insulin and amylin production for the purpose of delivering therapeutics to those cells (or as PW said biological manufacturing facility)

may be someone with more medical expertise can comment on this !

8 Likes

Dette ble en god dag. Er paa ferie, og mottar veldig gode PCIB nyheter. Noe som maatte feires. Det ble med en Casino tur, hvor jeg vant 950 kr.;-)) i PCIB’s tegn.

7 Likes

Hva! Vant du ikkje 950 millioner NOK?

Amatør… :grin:

3 Likes

PW bør begynne å selge PCIB T-skjorte og capser, kommer til å ta helt av på tekinvestor og hjelpe på bunnlinjen til q4 så dusteHegnAr kan rapportere en positiv nyhet

4 Likes

Årets julegave til alle trofaste aksjonærer
edit; huff begynner å bli litt seint etter en lang dag med mye å forholde seg til, uansett: kursen er spenningsmoment men det fundamentale er med oss. Dette blir bra. God natt

2 Likes

“Ja til langvarig investering i PCIB”

100 % enig med deg, og for eventuelle tvilere til vår felles strategi limer jeg minn innlegg på denne strengen fra 2. oktober:

På nok en deppedag håper jeg denne kortversjonen av min snart 40-årige historie som hobbyspekulant på Oslo børs kan bidra til å styrke tiltroen til langsiktig eierskap i PCIB

Jeg har handla aksjer på Oslo børs siden 1982 og til tider - spesielt i perioden 2005 - 2008 - har jeg hatt fine gevinster.

Strategien gjennom disse årene har vært trading med en viss langsiktighet for å eie aksjene - en til tre måneder. Denne strategien, jeg kaller den gjerne for langsiktig trading, har kombinert med belåning vært en sikker vinner for meg i oppgangstider på børsen.

Fisk har vært de sektorene jeg har satt meg best inn i, og strategien min har vært vellykket, f.eks med GSF og NRS i 2016.

I 2018 tapte jeg mer enn jeg likte, og mest på emisjonen i PCIB. Jeg måtte erkjenne for meg selv både at strategien min ikke fungerte i et retningsløst marked og at denne strategien hadde hindret meg muligheten til å tjene godt på aksjer jeg hadde store forventninger til. Jeg illustrerer dette med et eksempel fra GSF.

Sommeren 2011 kom GSF i brudd med sine lånebetingelser og markedet innså farer både for emisjon og i verste fall - konkurs. Som følge av dette og uforutsette driftsproblemer sank kursen. I 4. kvartal 2011 kunne man de fleste dager kjøpe ubegrenset med GSF-aksjer for under 4 kroner. Grieg-familien var da som nå majoritetsaksjonær og var som langsiktig eier neppe interessert i å gi opp sin oppdrettsatsing som følge markedssituasjonen for laks akkurat da.

Jeg var fristet av kursen og min tillit til Grieg-familien, men holdt igjen og valgte den vanlige “langsiktig trading”-handlemåten, selv om jeg uproblematisk kunne satset virkelig langsiktig med 500k GSF.

Grieg lot ikke GSF seile sin egen sjø, men stilte opp med et likviditetslån som holdt GSF likvid. Utover i 2012 steig prisene litt, og kursen var over 12 kroner ved årsskiftet 2012/13. I første kvartal 2016 var kursen 10-doblet og ved utgangen av 2016 (fem år etter 2011) var kursen 20-doblet. I 2019 har kursen svingt mellom 99 og 134, med snitt rundt 120 - 30-dobling !!!

Jeg har tjent penger på GSF i disse 8 årene, mange hundre tusen, kanskje over millionen, men det blir lommerusk mot det jeg ville hatt om jeg i 2011 hadde valgt langsiktighet.

Min erkjennelse førte til at jeg på slutten av fjoråret bestemte meg for å satse langsiktig på PCIB, å gi PCIB den sjansen jeg burde gitt GSF i 2011. Finansiert for minst tre år, bare gode kliniske resultater og vurderingene fra denne strengens mest anerkjente deltaker begrunner mitt langsiktige valg av PCIB.

En befriende beslutning jeg ikke har angret på. Blikket er løftet over daglig/månedlige kurssvingninger, og jeg har fått et mer avslappet forhold til PCIB og det som ellers skjer på børsen fra dag til dag.

I skrivende stund er kursen 20 øre over sluttkursen siste børsdag i 2018.

Forståelig at de mer kortsiktige enn meg er skuffet og utålmodige, men det er fortsatt mulig at PCIB vil ta en GSF – å tredoble kursen innen årets utgang.

Dobling av dagens sluttkurs 40,35 er nok til at PCIB tar en GSF.
Ingen umulighet!!

22 Likes

Jeg tror vi kan ende opp med en lignende avtale som Moderna inngikk i 2013. Står litt om den her: https://www.nytimes.com/2013/03/21/business/astrazeneca-to-pay-240-million-to-moderna-therapeutics.html

AstraZeneca can choose as many as 40 drugs for development. In addition to the initial $240 million, Moderna will be entitled to $180 million for achieving certain technical milestones and to payments and royalties on drugs developed by AstraZeneca.

AZ har senere investert direkte i selskapet og vært med å ta de på børs. Moderna er i dag verdsatt til ca 60 milliarder NOK uten å ha produkt i markedet. Det sier meg at noen har tro på, og ser fremtidig stor verdi i mRNA teknologi.

Som flere har påpekt, PW har vært fremoverlent etter sommeren. Etter dagens uttalelser er min tolkning at det henger sammen med gode signaler fra AZ i sommer.

25 Likes

Skal ikke si nei takk til et slikt tilbud, alt ettersom hva royalty innebærer :slight_smile:

Da er det bare å trykke på gasspedalen for Chem og Vacc!

3 Likes

Messenger RNA carries the recipe for a protein from the DNA in a cell’s genes to the cell’s protein-making machinery. If the sequence of a gene is known, it can take only weeks to synthesize a corresponding messenger RNA. That could, at least in theory, make cells produce virtually any needed protein.

Still, there are numerous challenges, like getting the RNA through the bloodstream and into cells. Her kommer nok pcib inn i bildet :smiley:

10 Likes

Slutt å nevn fislesummer som 10mrd for hele NAC.
Nac heleid er verdt vesentlig mye mer i rette hender.

En semiexclusive avtale mot en sykdom/sykdomsgruppe kan være 5-10mrd.
En nonexclusive avtale mot sykdom/sykdomsgruppe kan være 20-500mill.

»Nac heleid i stort selskap med finansiering» Da blir verdien noe sånt som (semi-exclusive ganget med antall relevante sykdommer i verden)/2.
Spørsmålet blir hvor mye noen som er i stand til å komme i den situasjonen skal betale et lite farma for å kjøpe den rettigheten.

8 Likes