Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

PCI Biotech - Småprat 2019 (PCIB)

Mulig👍. Her skal en tydeligvis være forsiktig med å stille spørsmål. Mye bedre å være skråsikker og bombastisk.

2 Likes

@Jubel,

det er nok søkebegrepet PCI som spiller deg et puss her. I medisinsk sammenheng står det oftest for perkutan koronar intervensjon. Slett ikke underlig at dette forekommer i informasjon fra et rådgivende selskap som det du har funnet fram til. Jeg tar imidlertid høyde for at
PCI i dette tilfellet kan stå for noe annet, men svært lite sannsynlig for fotokjemisk internalisering.

7 Likes

139 varianter så her kan man fort bli lurt ved å søke på nettet!

1 Like

Sikkert spekulasjoner og forhåpninger i disse stille dagene…men nevnte ikke PW på siste Q el var det GF at det kommer nyheter rundt fimaNAc i slutten av 1H? Kan jo selvfølgelig bare bety ext/terminering/el noe mer…? :face_with_monocle:

3 Likes

Spenningen stiger for hver dag som gaar. Det er som og se en thrillerfilm pa tv i sakte kino. Saa hva skjer? Det gode er at vi har tre forskjellige forretningsomraader som hver for seg kan virke sammen med mange forskjellige medisiner, slik at vi ikke kun en venter paa svar fra en medisin. Hvis ingen av disse tre lykkes, skal jeg poste en video som viser at jeg gaffler i meg PC’n min;-))

4 Likes

Kan fimaVACC og/eller fimaNAc være aktuell ved utviklingen av morgendagens influensa-vaksine?

https://endpts.com/pfizer-hits-the-gas-pedal-in-the-mrna-flu-vaccine-development-race-inking-a-425m-investment-pact-with-biontech/

"

For any big player in vaccines, it’s the kind of technology that could disrupt the entire vaccines field — if it works — and this is one area of mRNA where researchers feel they’re on solid ground in searching for success."

Vi må da kunne spekulere litt mens vi venter på gjennombruddet.

Ser nå at abacus har tatt opp dette tidligere.

4 Likes

Kopiert fra Soerlendingen i juni. Det kommer fram det Colmna.

Sorlendingen
270
2 juni
Som en del av generalforsamlingen til Pcib ble det gitt en statusrapport. Etter denne var det mulighet til å stille spørsmål, noe som ble godt utnyttet. Q&A delen inneholdt blant annet følgende;

Per bekreftet at det er viktig å få Asia med i den pivotale studien og at de skal finne en løsningen på hvordan dette skal gjøres men at dette ikke er bestemt enda. Dette er blant de tingene som vil bli diskutert på strategimøtet i juni. Om det vil bli tatt en beslutning på dette møtet viste han ikke. Det er mulig at mer må gjøres før denne beslutningen fattes, men når strategien er bestemt vil denne bli kommunisert.

Det ble også spurt om hva som må gjøres i etterkant i det landet i Asia som blir en del av det pivotale studiet før de kan begynne å selge FimaChem. Han svarte da at dette vil bli diskusjon med de regulatoriske myndighetene og at kravet trolig vil variere fra land til land.

Flere land i Asia har også Orphan Drug ordninger. Det ble spurt om ikke det var naturlig å søke om dette hvis en planla å satse i disse landene. Per svarte at deres strategi var å melde når de får ting innvilget og ikke når de søkte, men at i land hvor de har dette systemet er det fornuftig å søke på riktig tidspunkt om dette.

Per bekreftet at selskaper som er interessert i å få vite mer om resultatene til FimaVac kan få dette hvis de skriver under konfidensialitetserklæring, de trenger altså ikke vente til resultatene blir presentert senere i år.

Det ble spurt hva Pcib tenker rundt FimaVac kombinert med CPI. Vi synes dette er en svært interessant vei framover fordi en får trykket på gassen samtidig som en får sluppet opp bremsen i den type immunsystemer. Det er ikke noe vi har prøvd ut, men det ikke unaturlig at en god T cellerespons sammen med riktig antigen kombinert med en CPI skal gi gode resultater, det er nesten en given.

På spørsmål om nye behandlinger innenfor FimaChem området, svarte Per at det fornuftig å se på mulige nye bruk innenfor dette området men han ville ikke han ville ikke si noe når de vil gjøre dette. For øyeblikket har det pivotale studiet fokuset.

På spørsmål om FimaVacc resultatene, svarte Per at det også er andre som får ting på dette feltet, men man må sammenligne resultatene på en god måte. Man må se på hvor mange vaksinasjoner de har brukt, hvordan har de behandlet cellene etter vaksinasjoner for å se resultatet, hvor mange peptider og antigener har de brukt sammenlignet med Pcib, og sånn sett ser våre resultater veldig gode ut, men du må ta mange momenter i dette, det er ikke enkle svar, det er komplekse systemer, komplekse sammenligningsmåter. Bare måten å analysere cellene på, kan gi vidt forskjellige svar, man må holde tungen rett i munnen.

Men vi er ikke alene i verden om å ha gode resultater, det er ikke slik at alle andre mislykkes og vi lykkes, men dette er noe som ser veldig bra ut.

Etter generalforsamlingen ble det som vanlig muligheter til å diskutere med Per, Ronny og Hans Petter. Trolig noe av det mest interessante som kom fram her var at Pcib har fult innsyn i hva alle samarbeidspartnerne bruker Pcib teknologien til. De har også innsyn i resultatene. Faktisk så er også folk fra Pcib involvert i det som foregår. Det betyr selvsagt at Pcib har god kunnskap om hva som kan forventes i utviklingen av samarbeidet fremover. Det var derfor interessant å høre at det ville komme nyheter om topp 10 samarbeidet i nær fremtid. Hva slags nyheter kunne han selvsagt ikke si.

4 Likes

Hvem vet? Mye er på plass innenfor EMEA og Japan. :thinking:

6 Likes

Artikkelforfattere fra NL. Department of Pharmaceutics, Utrecht Institute for Pharmaceutical Sciences, Utrecht University,

Selective Cytotoxicity to HER2 Positive Breast Cancer Cells by Saporin-Loaded Nanobody-Targeted Polymeric Nanoparticles in Combination with Photochemical Internalization

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6448105/

8 Likes

Skummet i ølglasset forteller om en forløsende melding i morgen. Her er det bare å glede seg, sier skummet. Øl ass :heart:

5 Likes

«The PS meso-tetraphenyl porphyrin disulfonate (TPPS2a)60was kindly provided by Dr. Anders Høgset»

6 Likes

Vi venter spent… :grimacing:

7 Likes

Precise light exposure during the subsequent PCI allows for the time- and space-controlled release of the NPs and/or their cargo from the endosome, thereby exposing the cells to the cytotoxic effects of saporin. The tailorability of PEG–PLGHMGA NPs is an added advantage to the system under study, for instance, the NPs could be loaded with proteins other than saporin. In conclusion, the tailorability, selectivity, and efficiency of the 11A4-NPs used in combination with PCI makes them a promising modality for cancer treatment.

9 Likes

https://www.bloomberg.com/opinion/articles/2019-06-10/merck-tilos-therapeutics-purchase-won-t-fix-reliance-on-keytruda

Merck is buying.

Roche is buying.

PCIB is for sale ??!! or not ??!!

6 Likes
  • Yes for sale with right price
  • Not for sale for any price

0 stemmegivere

Vet ikke helt om eg trykket rett som trykket ja.

Slik eg leser kjøpet til roche så var det billig sett på fremtidig inntekt.

Men så klart, alt avhengig av pris.

2 Likes

Går vi inn i helgen med et stort smil!?

Uansett er det helg så smil blir det uansett​:stuck_out_tongue_winking_eye::partying_face:. God helg!

8 Likes

Undrer meg på…

Hvem kommer i mål først?
En partneravtale i megaklassen
eller
10000 innlegg på denne småprat tråden?

2 Likes

Enkel skuring, megavtale​:joy::stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

Med resultatene PCIB har presentert, for fimaChem og fimaVacc, samt antydningene de har kommet med om fimaNac, burde BP vaere mer enn interessert.

Vi tilbyr fremtidens kreftbehandlings teknologi, hvor den som sikrer seg denne, har mulighet for og kontrollere store deler av kreftbehandlingsmarkedet i fremtiden.

Naar vi har kommet til en slik konklusjon, kan ikke BP vaere langt etter. De skal i utgangspuntket vaere smartere enn oss, men ikke alltid. Noen ganger finner de ut dette litt vel sent. Jeg synes vi allerede er der.

5 Likes