Serodus

Usikker på om det er noen andre Serodus-investorer her inne. Gi en lyd om du også er en :wink:

Synes dette var en bra presentasjon. Vil det snart løsne for dette selskapet? Nytt patent på SER150 vil bli gull verdt.

2 Likes

hvordan ligger det an med markedsverdien her etter de gikk av børs?

De skjønte heldigvis at oslo-børs var feil børs. De fikk jo rett når man ser på kursen til trvx, bergenbio, nano osv.

Grafen til Serodus var noenlunde lik. Så aksjen hadde sikkert fortsatt videre ned mot null om de ikke hoppet av.

Tror egentlig oslo-børs takler maks 3 biotek-selskap notert samtidig, med mindre det kommer noen suksess-historier. Da kommer selvsagt saueflokken etter.

1 Like

Det ser ut som patentbeskyttelsen blir forlenget til 2039. Ikke værst!


image

2 Likes

Hæ? Jeg eide jo denne når den var på børs… skal den på børs igjen?

1 Like

Ja. dersom du ser nederst så blir det noen år til. :slight_smile: Eller ikke sikkert det blir børs da. Men planlagt exit-strategi.

1 Like

Serodus var vel priset til 100 millioner NOK når de gikk av børs. Trinity Delta priset da kun SER 150 mellom 134 og 308 mill USD, men det var før patentutvidelse og før de fant ut at det hadde positiv effekt på tnfr1 and tnfr2.

1 Like

Tror du har rett i det. Et oppkjøp / partner så tror jeg det blir reprising av hele sektoren :smile:

2 Likes

Har du tatt kontakt med eksisterende aksjonærer for å få kjøpt aksjer? Eller har du hatt de fra de var notert?

Kjøpte meg inn ca. 2 måneder før de gikk av børs, så hadde en del av de mens de var notert. Men mesteparten av de jeg har nå kommer fra en emisjon de hadde noen måneder etter de gikk av.

Takk for svar :smile: Syntes caset ser spennende ut, men tenkte det var greit å finne ut om det gikk an å kjøpe aksjen før jeg begynte med researchen

Jeg er usikker på nettopp det. Det blir litt tungvint dersom man må inn på aksjonærlisten å ta kontakt nedover for å spørre om de er interessert i å selge ja :sweat_smile:

De er i kontakt med større life science-investorer nå i dette kvartalet, så det går jo an å sende en mail å spørre om enn kan tegne seg, men som du ser over så er exit-strategien flere år frem i tid. Så det er en investering for tålmodige og selvsagt risikovillige. Men markedet for diabetes-komplikasjoner er gigantisk. USA bruker astronomiske summer på dialyse, så om denne tabletten kan gjøre veien før disse pasientene må i dialyse bare 2-3 år lengre så er det store verdier her og ikke minst for pasientene, da jeg tviler på dialyse er veldig morsomt flere ganger i uka.

De har få konkurrenter. Jeg må innrømme patent er det jeg har vært mest skeptisk til da jeg synes fremgangen har gått noe tregt de siste årene, men den frykten er jo helt borte nå :slight_smile:

Ja synes caset er veldig spennende! Tok kontakt nå, så får vi se hva de sier :smile:

1 Like

Hei, ser at det 5 oktober ble etterlyst andre Serodus aksjonærer. Ja, jeg har en del aksjer her. Må innrømme at jeg prøver å glemme/hjemme de i kanskje Max 4-5 år til. Håper det ikke blir så fryktelig mange emisjoner i den perioden men noen blir det helt sikkert. Positiv ?? Ja, absolutt. Skal nok bli med på neste emisjon når den måtte komme. Sikkert i løpet av høsten 2020. Selger i hvertfall ikke for under kr 10 PR aksje :+1::sunglasses:

1 Like

Hadde vært tidenes comebackkid om dette blir suksess til slutt

1 Like

De har spleiset aksjene så 10 er billig ja :wink: er nok ikke mange selgere på dette nivået nei :slight_smile:

1 Like

Har ikke lest så mye om vår nye cfo, men det er litt av en erfaring han har:

Mr. Mordhorst holds a M.Sc. (economics) from Copenhagen Business School. He has worked for 30 years in financial positions within Real Estate, Investment Banking, project financing, portfolio management and start-ups.

Starting right out of business school in real estate in Denmark, he then went to London for 6 six years working for Merrill Lynch and Nomura. He then took on a position as CFO with a development company in New York.

After the expiry of the US contract he went to Switzerland where he settled for 15 years working for UBS as client advisor and a single family office as CIO. He then returned to Denmark to co-found and act as CEO of Dansk Farm Management A/S, a fund management company specialising in the acquisition of danish farms (farmland and buildings only), and then select highly skilled young farmers as tenants. He is the founder and CEO of HeMo ApS, a consulting company providing financial advice, management and support to SME’s. Since 2016 he has worked as CFO in a number of start-ups and the Caladanian Group of companies in the UK.

Mr. Mordhorst joined Serodus in 2019.

1 Like

Vil tålmodige bli belønnet her eller går hele økonomien til helvette nå? Enda optimist. Men det tar tid i denne sekoren.

image image

Det er vel alltid en viss grad av bingo med utvikling av nye medisiner. Jeg ble opprinnelig med på grunn av Eva Steiness’ tidligere meritter. Vi har ikke fått så gode signaler om hvor lovende SER150 er, men i og med at de er i fase 2 og 3 nærmer vi oss i alle fall en konklusjon om ikke alt for lenge. Jeg regner med at jeg bidrar med litt også denne gangen, om ikke annet for spenningens (seigpiningens?) skyld.

1 Like

Dataene i 2017 var jo signifikante og big pharma liker jo tabletter/kapsler kontra injeksjoner. Managementet og styret er det jo ikke noe å klage på og med 2 nye patentsøknader så ser det jo lovende ut. Australia ser også ut til å være en bra plass å ha det. Men ja det er jo tiden. Dette er ikke noe for utålmodige ihvertfall. Markedet er jo gigantisk da, så oppsiden er det ikke noe å si på dersom de lykkes. Det er vel finansieringen det står på nå. Jeg har tidligere vært bekymret for patenter, men den frykten ser det forhåpentligvis ut som vi kan ta bort.

Lastet opp tungt i sist emisjon. Skal nok inn med noe igjen ja, må lese prospektet først :slight_smile: