Targovax fundamentale forhold (TRVX)

Tråden skal brukes fundamentale forhold vedrørende Targovax.

13 Likes

Får starte med grunnen til eg gikk inn onsdag da.

For dyrt da, men forhåpentlig billig nå.

https://soundcloud.com/user-972208711/episode-77

5 Likes

Jeg tenker på børs klimaet som en faktor kanskje både ledelse og institusjonelle investorer i USA også har vurdert. Er vi på veg inn i en ny korreksjon kan det være vanskelig å hente penger, sånn sett kan det jo ha vært et godt tidspunkt forrige uke. Når vi da ser hvor vanskelig det var med denne lille summen tross alt.

Alltid har vært i tider surt klima på børsen men markedet kan kunsten å verdsette gode selskaper og gode nyheter,mener Targovac skulle vente med emi til denne studiet var ferdig.
Tenker denne Melanoma studiet er den viktigste for Targovax siden oppstartet av selskapet og res forventes når som helst i 1H 2019 ORR and immune data first cohort.Jeg er ganske sikker vi har kjempe resultater og denne skal løfte Targovax 20+

Første pasient behandlet i doseutvidelseskonsort av Targovax ONCOS-102 studie i melanom

Mandag 11. februar 2019

  • Trial utvidet i kontrollpunktshemmer refraktær melanom med opptil 12 ekstra pasienter som fikk økt doseringsregime på 12 ONCOS-102 injeksjoner og 8 sykluser av Keytruda

  • Første pasient i dosekspansjonskort har mottatt den første ONCOS-102 injeksjonen

Oslo, Norge, 11. februar 2019 - Targovax ASA (OSE: TRVX), et klinisk stadiums bioteknologiselskap som utvikler immunaktivatorer for å målrette mot hardt behandlede solide svulster, kunngjør i dag at den første pasienten har mottatt ONCOS-102 i dosekspansjonskortet av den pågående fasen jeg prøve i reflekterende avansert melanom, kontrollerende ONCOS-102 i kombinasjon med KPI Keytruda.

I september 2018 rapporterte Targovax foreløpige data for de første seks pasientene i den pågående ONCOS-102-studien i KPI ildfast avansert melanom, som viser sterk immunaktivisering og en pasient med et komplett svar ( se pressemelding her ). Resultatene antyder at pasientene kan ha nytte av flere injeksjoner av Targovaxs onkolytiske virus, og derfor har en ny dose-kohort på tolv ekstra pasienter som får tolv, i stedet for tre, ONCOS-102 injeksjoner blitt startet. Den første pasienten på denne utvidede doseringsregimet har mottatt de første ONCOS-102 injeksjonene og er klar for kombinasjonsterapi med Keytruda. Dette innebærer også at den første doseringskohorten av forsøket er stengt, med totalt ni pasienter innmeldt.

Magnus Jäderberg, CMO for Targovax, sa: "Vi er veldig fornøyd med at den foreslåtte doseringsutvidelseskoordinen i melanomforsøket vårt er godkjent og er i gang. Resultatene som hittil er observert med bare tre injeksjoner av ONCOS-102 er lovende, og vi er sikre på at ved å øke til tolv injeksjoner vil vi frigjøre fullt potensial på ONCOS-102 for å reaktivere disse pasientene for å reagere på Keytruda-behandling. "

Denne fasen jeg åpner klinisk klinisk prøve, registrerer avanserte eller ikke-gjenopprettelige melanompatienter som har utviklet seg etter PD-1-blokkering. Forsøket er utvidet med en ny dose kohort hvor pasientene vil motta fire intra-tumoral ONCOS-102 over en 15-dagers periode etterfulgt av Keytruda-infusjoner i kombinasjon med intra-tumoral ONCOS-102 injeksjoner hver tredje uke i åtte sykluser. Opptil tolv pasienter vil bli registrert i den nye dosekoorten. I den første dose-kohorten ble pasientene planlagt å motta tre intra-tumorale ONCOS-102 injeksjoner i løpet av den første uken, etterfulgt av åtte infusjoner av Keytruda. Nine pasienter ble innmeldt i første dose kohorten. Forsøket registrerer pasienter på tre steder i USA.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Renate Birkeli, Investor Relations
Telefon: +47 922 61 624

ref https://www.targovax.com/Pipeline/oncos-adenovirus-based-cancer-immunotherapy/default.aspx

Det er denne studiet bør dere lese nøye og følge med denne når det børsmeldes de nærmeste ukene kun 3 måned til H1 ca 12 uker og ca 90 dager men egentlig kan denne studiet meldes når som helst frem til slutten av H1

3 Likes

Jeg har ikke store forventninger til resultatene som nevnes her fordi den første kohorten er kun på totalt 9 pasienter, altså kun tre flere enn de 6 vi allerede har fått resultater på med 1/6 CR. I tillegg har alle disse pasientene fått den samme “lave” doseringen, så sjansene for flere CR før vi får resultater på den høyere doseringen er ikke kjempestore. Vi får håpe at det ikke tar alt for lang tid før vi får resultater fra kohort 2 med den høyere doseringen, men som pressemeldingen sier ble første pasient nylig dosert den 11. februar 2019.

Det er derfor avlesningen av ONCOS-102 studien med Imfinzi og AZ blir veldig viktig, men her vet vi heller ikke hvor mange pasienter vi kan forvente resultater på. Targovax trenger å demonstrere at denne kombinasjonsbehandlingen kan indusere gode responser i disse pasientene hvis ikke ser det mørkt ut for kursen i lang tid framover. Det er nok derfor de har hentet penger nå, de tar hensyn til at det er en mulighet for at disse studieavlesningene er midt på treet eller dårlige . De vil ha mer penger på bok slik at de har midler til å drifte selskapet fram til flere studieavlesninger som gir nye muligheter til å heve kursen og hente penger. Det virker som mange her kun ser på de positive framtidsscenarioene, men ledelsens oppgave er å øke sannsynligheten for at selskapet overlever.

4 Likes

Helt enig: :grinning::grinning:

image
(Forholdstall er hvor mange kvartalers drift selskapet har kontanter til hvis de opprettholder samme burn rate).

Strengt tatt burde nok Targovax kanskje kjørt emisjon forrige kvartal. De ventet til nest siste uke i dette kvartalet, som nok er det lengste de kunne. Håpet var nok å få ut flest mulig positive nyheter om selskapet så de slapp å hente penger på alt for lavt nivå, men det styrer ikke ledelsen.

Ett forskningsselskap som ikke har midler til drift neste 12 måneder (4 kvartaler) er vel ganske risikabelt å være ansatt i.

Targovax har hentet penger hvert år med unntak av 2018 (fordi de hentet såpass mye penger i 2017).

Burde nok luktet dette ja, og i stedet for å tenke på alle mulige slags konspirasjonsteorier så tenker jeg det er så enkelt som at selskapet følte de måtte hente penger dette kvartalet på grunn av den finansielle situasjonen.

Det blir nok også en ny emisjon i løpet av 12 måneder med mindre selskapets situasjon endres fundamentalt, og skulle jeg tippe kommer den allerede i år. Det positive er jo at for denne typen selskaper så er det alltid grunn til å tro at forskningsresultater kan endre selskapets situasjon fundamentalt når de blir kjent i markedet.

20 Likes

Targovax to hold a webcast with Q&A session

Oslo, Norway, 25 March 2019 - Targovax ASA (OSE: TRVX), a clinical stage biotechnology company developing immune activators to target hard-to-treat solid tumors, announces that the Company on Thursday 28 March 2019 13:00 (CET) will hold a live Q&A session with Targovax’s senior management. The Q&A session will streamed at Aksjeforum.

Please follow this link: http://bit.ly/2HPDTd5

We welcome questions before and during the session. Please send questions in advance to [email protected] (mail%20to:%[email protected]) or post them in the commentary field below the stream during the Q&A-session. The session will be held in Norwegian. Date: Thursday 28 March 2019 Time: 13:00 CET Presenters: CEO Øystein Soug and CFO Torbjørn Furuseth For further information, please contact: Renate Birkeli, Investor Relations Phone: +47 922 61 624 Email: [email protected] Media and IR enquires: Andreas Tinglum - Corporate Communications (Norway) Phone: +47 9300 1773 Email: [email protected] ([email protected])

3 Likes

Løfter denne da den har linken til QogA. Så no det er i morgen, trodde det var i dag.

Hva har det med fundamentale forhold i Targovax å gjøre at du har kjøpt 150k aksjer?

https://newsweb.oslobors.no/message/452076
Minner om at det nå er under 1 mnd til TG01 3y data! De sa vel på radium at det kom data i ca samme tidsperiode som i fjor :slightly_smiling_face:

5 Likes

https://meetinglibrary.asco.org/record/184552/abstract

Ble presentert på Asco. :wink: keytruda har også lovende resultater her, så keytruda + oncos + chemo kan bli knall. Lover forøvrig bra for peritoneal studiet der durvalumab + oncos i mesothelioma var en potensiell target.

4 Likes

https://www.mesotheliomaguide.com/community/oncos-102-and-keytruda-for-mesothelioma-podcast/

Dr. Magnus Jaderberg, the chief medical officer for Targovax, joined the Mesothelioma Guide podcast to discuss ONCOS-102 and future developments

Edit: direktelink til intervjuet

11 Likes

Takk for denne. Interessant å høre på Magnus. Virker som om man er fast bestemt på å gjennomføre et fase 2 studie i Mesothelioma. Nevner jo konkret innrullering av første USA pasient i april 21.

7 Likes

Enormt mye å finne på dette twittersøket:

https://twitter.com/search?q=Jedd%20Wolchok

4 Likes

Jeg stusset litt på hvorfor vi i dagens melding fikk kommentarer fra Dr.Jedd istenfor PI (Shoushtari) som vanligvis kommenterer og presenterer, men det er kanskje positivt:

Dr. Shoushtari is a member of the research team of Dr. Jedd Wolchok, MD, PhD, Chief, Melanoma and Immunotherapeutics Service at the Memorial Sloan Kettering Cancer Center.

4 Likes

Sjefer har en tendens til å dukke opp når det er gode resultater som skal presenteres.

5 Likes

Mens vi snakker om Dr. Wolchok… Noen som husker Parker Institute of Cancer Immunotherapy.
Kanskje ikke alle broer er brent for TG01 likevel…

8 Likes

Targovax ASA: Invitation to presentation of Targovax’s first quarter 2021 results, Thursday 6 May

3 Likes