Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Targovax (TRVX) Småprat

Noen som forstår utviklingen her? Bør det ikke nå bygge seg opp mot kommende readouts? Er det ikke så mange som har troen eller hva er teorien her?

Noe som tyder på at dette kan relateres til Arctic Securities sin analyse. Den ser jeg har dukket oppigjen flere plasser som følge av at BergenBio gikk som en kule i dag.

Analysen med kursmål på 12 kr?

Ja, det stemmer.

@UMVS
Jeg har ikke lest analysen fra Stuffers og vet ikke hva hun baserer kursmålet sitt på. Jeg syns det var rart at mange var skeptisk til Stuffers og analysen samtidig som det virket som svært få hadde lest den. Virket mest som folk bare forkastet den pga. kursmålet.

Jeg skulle gjerne lest den selv, men samtidig vil jeg ikke gi fem flate øre til Arctic Securities etter å ha lest artikkelen.

Den 20. februar øker Arctic kursmålet fra 18kr til 21kr. I starten av november settes kursmålet ned til 12kr… Hva er det som har skjedd i mellomtiden?

Her fra Finansavisen 04.11.17

I en usedvanlig negativ og pessimistisk analyse spår Arctic Securities-analytiker Susanne Stuffers markert kursfall for kreftvaksineselskapet Targovax. Hun senker kursmålet for Targovax fra 21 til 12 kroner og rykker ut med krystallklar salgsanbefaling til investorkundene.
«Har Targovax farten og pengene til å henge med?» spør Stuffers som tittel på analysen. Svaret gir hun selv i konklusjonen.

Trenger 300 mill
Arctic-analytikeren skriver at det for Targovax handler om enten å finne en partner eller ikke å gjøre det. «Begge situasjoner medfører utfordringer», skrive hun og viser til at selskapet har kommunisert at de leter etter en partner til testing av vaksinen.
Stuffers skriver at til tross for oppløftende data så anser hun at det å satse på én eneste kreftvaskine er svært risikabelt. Hun argumenterer også at Bavarian Nordics mislykkede kreftvaksine eter seks års testing gjør at store farmasiaktører ikke like lett investerer mye penger i slike prosjekter.
Stuffers konkluderer med at det blir vanskelig å finne en partner og at Targovax uten en partner vil trenge en kapitaltilførsel på 300 millioner kroner.

Bak konkurrentene
I tillegg fremhever Stuffers at Targovax ligger litt etter konkurrentene innen denne typen kreftvaksine og at det heller ikke er store utsikter til hverken inntekter eller positive resultater fra nye studier.

Konklusjonen om at investorer bør selge Targovax er bygget på fundamentale forhold, men Stuffers gjør det klart at bioteknologiaksjer ofte drives av sentiment mer enn fundamentale forhold. Itillegg legger hun til at et partnerskap ville være en stor positiv nyhet for Targovax uten at hun levner dette scenarioet altfor stort håp.

1 Like

Stuffers skriver at til tross for oppløftende data så anser hun at det å satse på én eneste kreftvaskine er svært risikabelt.

Dette er i bestefall missvisende og værstefall ren løgn. De har én vaksineplatform, men flere vaksiner i klinisk og preklinisk. I tillegg har de jo hele Oncos-platformen som er minst like spennende.

Hun argumenterer også at Bavarian Nordics mislykkede kreftvaksine eter seks års testing gjør at store farmasiaktører ikke like lett investerer mye penger i slike prosjekter.
Stuffers konkluderer med at det blir vanskelig å finne en partner og at Targovax uten en partner vil trenge en kapitaltilførsel på 300 millioner kroner.

Dette punktet er det eneste jeg er delvis enig i. Selskapet trenger penger til pivotalstudie og det må komme gjennom en partner eller emisjon. Forskjellen mellom meg og Stuffers er at jeg tror selskapet vil lykkes med å skaffe en partner. Spesielt etter at Jaderberg sier at samtlige i ekspertpanelet spurte “Kan jeg få være med på (pivotal)studiet)?” (https://redeye.solidtango.com/video/targovax--4 fra ca. 19:45 og utover)

Dette tyder på at det i det minste er stor faglig interesse for TG01.

I tillegg så virker det som hun har helt glemt at Targo allerede har sammarbeidspartnere i to av de andre studiene, samt en ny og erfaren styreforman (Patrick Vink) med erfaring fra BP. Erfaring fra BP har jo Jaderberg og Bogenstaetter også, dog kom sitnevnte inn etter denne analysen.

I tillegg fremhever Stuffers at Targovax ligger litt etter konkurrentene innen denne typen kreftvaksine og at det heller ikke er store utsikter til hverken inntekter eller positive resultater fra nye studier.

De gjør jo ikke det?! Hvilket annet peptidvaksineselskap har kommet lenger enn Targo? Innen pancreas?
Ingen utsikter til hverken inntekter eller positive resultater fra nye studier??

Konklusjonen om at investorer bør selge Targovax er bygget på fundamentale forhold

Slik jeg tolker det så bygger kursmålet på en skroting av hele TG-platformen. Jeg synes det er aaaaaalt for tidlig å skrote den, og jeg synes hun har ekstremt liten tillitt til styret og ledelsen.

12 Likes

fra HO

13 minutter siden

M.Jaderberg from @OnkelStevart will discuss “Update On RAS Mutation Specific #Vaccine TG01” at #PEP2018 http://bit.ly/2xvl8TX #Peptides

10 Likes

Så deg nok. hehe. Lykke til :v:

1 Like

Er det kun jeg som nettopp oppdaget at TG01 har møtt median overlevelse ved 33,1 mnd vs. 27,6 for historisk kontroll? Aldri kult å innrømme at man ikke har fått med seg ting, men når ble dette pressemeldt? :stuck_out_tongue: Jiiiiizes, jeg må følge bedre med, ass!

1 Like

Hva mener du?

Median overlevelse meldes når man har igjen 50% av kohorten. Targovax skal legge ut 3 års (36 mnd) overlevelse snart (mulig først halvdel i februar) på TG01. Gikk over noen presentasjoner og så plutselig at de allerede har presentert median overlevelse ved 33,1 mnd. Det kan være at dette var kjent, men jeg fikk ikke det med meg. Historisk median overlevelse er 27,6 mnd, noe som gir en nesten 6 mnd forbedring ved TG01 i forhold til historisk data. Mente ikke at dette var noe nytt, mer oppgitt over meg selv og at jeg ikke hadde fått det med meg.

10 Likes

med median survival , hvor mange tror du ca er i live da @larsmkn ? Det er jo ikke gj.snitt måling forstod jeg . Syns den var litt vrien og forstå seg på , selv om jeg googla litt :stuck_out_tongue:

33,1 er jo under 3 mnd ifra 36mnd som er 3år …
Kan vi håpe på 7-8 i live tro ? om jeg “gjetter” riktig ang median survival …

Skjønner du har ganske god innsikt i det her :slight_smile: i motsetning til meg :roll_eyes:

1 Like

Hei! Jeg er ikke noe mester på disse tingen jeg heller, men om jeg har forstått det riktig så er det sånn at ved meidan survival så lever 50% av pasientene som er i utprøvningen. Det vil si at hvis man har 18 pasienter med i en trail så vil man kalkulere median overlevelse når man har 9 pasienter igjen. Så i Targovax sitt tilfelle så er 50% av pasientene i live etter 33,1 mnd, som er bedre en det man har sett historisk. Når man regner gj.snitt overlevelse så vil man regne hvor lenge hver pasient som er med i utprøvningen lever. Altså antall mnd per pasient delt på antall pasienter. Gj.snitt overlevelse vil forandre seg så lenge det fortsatt er noen som var med i utprøvningen som lever, mens median overlevelse forblir som den var. Jeg håper det svarte på spm ditt :slight_smile:

Ja, man skal ikke se bort fra at alt fra 5-9 pasienter fortsatt er i live tre mnd senere ved 36 mnd :slight_smile:

2 Likes

Ingen bunn i sikte?

å jeg som trudde jeg kjøpte når den var på tilbud -_-

1 Like

Veldig rar kursbevegelse i dag?
Burde den ikkje gått på forventninger nå som neste oppdatering av ONCOS er rett rundt hjørnet?
Kursen burde vel i de minste være flat…
Februar er kun dager unna. Oppdatering til marked innen 2 uker eller hva tror folket?

Jeg doblet i dag iallefall :slight_smile:

1 Like

Helt enig, Hva er det å frykte? Det er ingen forandring i guidingen, og alle tall er så langt presentert fullt i takt med hva som er meldt.

Denne må snart være litt oversolgt også. Er det noen som har en oversikt over RSI ? @Savepig kanskje? selv om det blinker advarsel på alle dine lamper :wink: