Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Targovax (TRVX) Småprat

Solgte snowraceren til poden min og kjøpte 50 aksjer på 14,40. Sover med 7 % av kroppen min på sofaen i kveld.

Hiv man fesksloget på havet så kjæm svartbaken og sluker alt :upside_down_face:

De hadde bare analysert immunrespons fra 3 pasienter i den meldingen som kom 7.feb. Det er 6 pas. i safety lead-in, så kanskje vi får info fra de siste 3?

PCI, BGBIO og endelig Nano med opptur! Snart Targovax sin tur kanskje? :slight_smile:

5 Likes

https://endpts.com/keytruda-epacadostat-combo-crashes-in-phiii-melanoma-study-raising-questions-about-the-future-of-ido-for-incyte/

Feil tråd? Det har blitt diskutert her: Biotekaksjer

Gått meg hus forbi i dagens sus og dus…

Men denne er veldig viktig for TRVX. Så absolutt relevant for selskapet det som har skjedd her. Som sikkert ale vet så har TRVX også kombi studie med Keytruda.

Ja, men Keytruda virker fortsatt som den skal. Var heller det at IDO1 ikke ser ut til å fungere. Keytruda alene ga like god effekt som IDO1+Keytruda.

4 Likes

En ting som er vel så viktig er den direkte konkurransen som kan sees her:

Tror heller ikke denne er særlig viktig for trvx all den tid keytruda gjør det den skal. Hvis det skal ha betydning for andre så er det heller selskap som bgbio, som også baserer seg på inhibering av sentrale immun-modulatorer. Mest sannsynlig er det kun negativt for det spesifikke selskapet som feilet i fase - III studien.

3 Likes

Kanskje litt fort i svingen. Men det var ikke meningen å påstå noe som helst om Keytruda. Det gjøres jo mangfoldig hundre forskjellige kombinasjoner studier. At TRVX kanskje mister en konkurrent er jo i TRVX fordel. Men det viser også hvor vanskelig det kan være.

For å at man skal få en forståelse av hvor viktig det vil være for TRVX å hente ut synergier i kombinasjon med Keytruda kan man sjekke ute side 7 i denne linken. http://s21.q4cdn.com/488056881/files/doc_financials/2017/Q4/Financial-Highlights-Package-4Q17-Final.pdf

Ja, BGBIO har en farlig lik tilnærming :scream:
Men dette har også påvirket andre selskaper som utvikler IDO hemmere, NLNK -38%!

Ser ikke Targo ut til å bryte trend? Ved fortsatt oppgang er denn vel gjennom gulvet på 200 dagers ma. RSI, kort trend og ganske ok volum fredag.

1 Like

Fikk kjøpt litt på utrolig lave kurser forrige uke. Det blir å kjøpe litt til neste uke.
De som følger med på topp50 har vel observert en aktør som har solgt seg ut samtidig som Nano-fallet dro med seg resten av sektoren. Meget uheldig for kursen selvsagt. Men en gavepakke hvis man har midler.

Vurderer å laste opp en månedslønn eller så, bør vel være stor fare for å ikke tape så mye på det.

Det var en annet trykk og volum på fredag enn tidligere. Selskapet har nå en Mcap på usle 700 mill. Så nedsiden er begrenset ja. Det er ikke oppsiden. Meget god R/R nå.
13 av 13 var i live etter et år med den modifiserte TG01. Når vi får oppdatering her kan det bli månelyst. Og andre oppdateringer selvsagt.
Lykke til! :slight_smile:

5 Likes

Ja, magefølelsen min er god, Radium episode 38 på ørene as I write.

1 Like

Føler det alltid blir snakka positivt om Targo i de podcastene, men sjelden det utgjør noe for kursen. Vet ikke om det sier noe om interessen/kunnskapen til aksjonærene, eller viktigheten av podcasten

1 Like

Biotek, er det ikke litt tåkevandring alt sammen? :smiley:

Tja, man bør vel kanskje vite hva man investerer i :sweat_smile:

Nå har det jo vært lite vandring i Targo da med mange og rimelig gode meldinger siste 6mnd - 12 mnd men det har ikke løfta kursen i det hele tat, snarere tvert imot. Lurer litt på hva som skal til for at det skal skje, når man snakker om at melding om ny CFO er en potensiell trigger for NANO liksom.

1 Like