The Park salg på steam

Nyttig verktøy for å følge The Park salget på Steam (viser topp 100 på bestselgerlisten, oppdateres flere ganger i døgnet):
http://tools.garry.tv/steamchart/?show=402020&range=7

Nyttig sammenligningsgrunnlag: Soma, som 1. oktober hadde solgt 92k kopier til 30$ stk til Steam og PS4.


PS: der grafen viser pene buer, så er spillet utenfor topp 100. Legg merke til peaken ved launch hvor de faktisk klarte å ta 1. plassen på Steam bestselgerlisten en liten stund.

EDIT: hadde glemt at de 92k var totalt salg til PS4 og Steam.

EDIT2: iflg steamspy, så hadde Soma totalt solgt 47k kopier på steam 2. oktober. http://www.dsogaming.com/news/steam-report-more-than-70-million-copies-of-games-were-sold-in-september-2015/

EDIT3: siden tallet fra Steamspy så ut til å kunne være rimelig nøyaktig, så hvorfor ikke linke dit? http://steamspy.com/app/402020 (Takk til @RkRock for linken)

EDIT4: Hvordan Steam spy estimerer og hvor often: http://steamspy.com/about

8 Likes

Jag kollade upp The Parks app nummer på Steam (402020) :stuck_out_tongue:

Edit: The Park har börjat visas på garry.tv nu och ligger på plats 80.

Edit2: På Steamcharts (inte så aktuellt innan 27e):
http://steamcharts.com/app/402020

3 Likes

ikke kom med sånn kjedelig fakta :slight_smile: dette er jo Worst Worst case scenario

Kopier er kjøpt, skal spandere på ett par kompiser som er litt skvetne :slight_smile: er jo så billig, så får vi se om jeg får tak i litt aksjer under 1.40 i morgen :wink:

Jeg merker meg at The Park allerede selger mye bedre i Pre Order enn Soma.

Det som ikke blir nevnt med ett ord forøvrig er at Soma ligger på førsteplass launch dagen fordi alle spillene som er solgt under pre-order aktiveres ved launch og det trekker spillet oppover listene. Det er slik det fungerer og det var sirlig påpekt da dreamfall chapter ble solgt i fjor. Man kan mao vente seg slik salget går nå at The Park kommer til å kapre førsteplassen den 27 Oktober. Det er jo positivt da. Dreamfall kom aldri lengre opp på listen enn til tredjeplass tror jeg. Veldig hyggelig fordi vi får mye gratis reklame ved å ligge så høyt på listene. Det som blir spennende etter 27 Oktober er vor mye booster dette TSW oppoverlistene etter at folk har fått konsumert produktet…

1 Like

Ikke når det kjøpes gjennom steam i utgangspunktet vel?

Bare Jo… (les diskusjonene i Dreamfall tråden)

For en merkelig ting å si. Så Dreamfall solgtes ikke gjennom Steam? Fortsetter dette så er førsteplassen i boks. Videre hvordan måler dere som liker fakta, gamersgate.com og greenmangaming.com salg?


Det sagt hvorfor har dere lagd en egen hausetråd for The Park salget?

1 Like

Ikke pre-order, Dvs kick starter

Det kan være @Christian er interessert i å dele og følge med på salget på en objektiv måte? Slik tolker jeg det i hvert fall

3 Likes

Jeg skal ikke si hvordan jeg tolker det… Synes det er unødvendig å hause The Park ytterligere…

Så da prøver dere å si, høyt som The Park ligger nå alerede, så kommer The Park til å ligge enda høyere ved launch?

Det har du kanskje rett i

1 Like

Hadde du forventet noe annet ? Soma hadde ikke en hel haug med tsw fans som kjøpte spillet så snart det ble tilgjengelig på preorder.

BTW, #25:wink:

1 Like

Synes ingen her i forumet har hauset The Park bortsett fra dere… Vi sier bare at det er MEGET hyggelig om The Park drar inn 100 til 200 000 solgte enheter. Og det er da rimelig edruelig? Hverfall når du ser på pressedekningen fra PC gamer, VG 24/7, Eurogamer og Cinemablend.com

Visste du at Cinemablend er USAs 600 til 700 hundred mest trafikerte side (Steam ligger mellom 300 og 400 hundre, PC gamer på 1150).

1 Like

Jeg hadde ikke forventet noe anet nei. Men det er jo mitt poeng, ikke ditt poeng. The Park er veldig synlig og godt markedsført med de verktøy FUNCOM har.

1 Like

Aner ikke, men det er så klart mulig. Sikkert en del som vil sikre seg rabatten i siste liten

1 Like

Nei, jeg snakker om at salgstall alltid er høyest på launch dagen. På Launchdagen så blir The Park feaured på forsiden av Steam under New Releases, som alltid så betyr dette mye salg bar pga det. Videre så er det mange kjøper ikke før de faktisk kan spille spillet. Men igjen… Liker ikke at dere har laget en privat hausetråd. Dere bør ordne opp i det. ingen vits i å dele diskusjonene i to?

1 Like

Lagde tråden for å gi folk lett tilgang til relevante linker for å objektivt kunne analysere salget av The Park. Tråden du lagde er jo laget for pressemeldinger og mediedekning. Antar ihvertfall det var derfor du kalte den “The Park media”?

4 Likes

Du antar at det Gordon gjør samsvarer med det han sier…? Hvorfor det?

:stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

Hadde satt pris på om tråden ikke fokuserte på person, men om The Park salget på steam. :wink:

10 Likes

Kom opp på en 21. plass nå i første omgang, blir spennende å følge med videre

http://tools.garry.tv/steamchart/?show=402020&range=60

Vs Soma som var oppe på 9. plass pre-order hvis jeg tolker det rett

2 Likes