Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Alternus Energy Group PLC

Ser det er nevnt litt runt på andre forum. Jeg kjøpte noen lodd i denne i dag. Jeg tror dette kan bli spenneded når de kommer på Merkur om litt.
Fikk denne i morges fra megler og, så kan være at flere begynenr og få interessen for denne og vi kan få litt moment. Beste av alt er at den er “kun verd 800 mill”. Emisjon var på 21kr men ikke opsatt etter det for under 33kr (av hva jeg kan se)

Nykommer på OTC – Alternus Energy Group
Fra Megler:
Den 11. Januar ble Alternus Energy Group inkludert på NOTC-listen med ticker: ALT. Et internasjonalt (primært Europa) energiselskap som fokuserer på solpanel-markedet og er priset til NOK 800m. De er lokalisert i Irland.
Forretningsmodellen deres går ut på å eie og vedlikeholde store solparker på lange offentlige kontrakter som er koblet direkte til det nasjonale strømnettet. Siden oppstarten i 2016 med to solparker og en produksjonskapasitet på 6MWp har de nå 39 parker rundt om i Europa med en total kapasitet på 150MWp (0.15GW). Ambisjonen er 2GW produksjonskapasitet innen 2025.
Økonomien i parken de nå operer har en runrate omsetning på EUR 22.2m og en imponerende EBITDA-margin på over >80%. Interessant case gitt den grønne euforien vi ser i markedet, og Alternus planlegger listing på Euronext Growth ila H1’21.

2 Likes

Da er det ikke lenge til de skal på børs. Jeg fortsatte og kjøpe mer. Det er jo ikke beste overskriften, men Selskapet i seg selv er jo spot on når det kommer til ESG. Tror denne virkelig har blitt undervurdert og volumene som handles betyr at den har mye og gå på. Her vil jeg anbefale og komme inn før tyskerene kommer og ser denne… (Se på FREYR som ble “oppdaget” av tyskerne, har gått fra emisjon på 1.5kr til 14.8kr på Fredag.)

Jeg tror det er mange som sitter på sidelinjen pga. det negative rundt ledelsen.

Nå har E24 faktisk hatt 2 stories om dette. Men har du askjer på Unorterte som ikke har gått bra enda og som er grønne så mener jeg det er bare og kjøpe. Dette er det samme som SSO for 5 år siden, og nå er det jo bonanza. Hvis dette kommer opp i tyske medier og folk “skal” ha denne så er dette glemt raskere en en tror. Bare og sitte og accumulere. I tillegg så har de penger og de tjener penger…

Ja jeg tok et lodd på 33kr her om dagen.

– Med bakgrunn i den informasjonen vi har fått fra Arctic og selskapet, samt egne undersøkelser utført av et irsk advokatfirma knyttet til forholdene du nevner, så ser vi ikke at vi burde hatt mer informasjon i denne saken, sier KLP-forvalter Torkel Aaberg til E24.

Forståelig at dette er en sak E24.no bruker tid på, men bør holde nå? På den annen side er oppmerksomhet rundt selskapet helt topp, ihvertfall når de også får fram at det faktisk ikke er noe problem til syvende og sist.

Dette er det jeg snakker om , se på børsnotering nå av grønne horisont energy opp 400% siden emisjon. Her ser du nytt kursmål på Scatec. Opp mer. Alternus er nå undervurdert og ikke fått noe oppmerksomhet. Volumer er små. Denne kan fint dobles på kort tid spør du meg…

Og her ser du utvikling

Men det mener du om alt du sitter i, så man trenger ikke å spørre for det er en gjenganger…

Jeg har nettopp kjøpt her og syntes det virker interessant. Har kjøpt for 35 og nå får en den for 33kr. Jeg vil bare si hvorfor jeg har kjøpt så blir det opp til hver enkel og vurdere. Som jeg gjorde på Play Magnus, det har gått bra enn så lenge, kalera, osv. du gjør hva du vil men jeg liker forum hvor folk begrunner hvorfor de har troen , så gjør du dine egne vurderinger og kom gjerne med innspill (jeg er langt fra perfekt) .

Når skal den på børs?:slight_smile:

I løpet av q1

Virker som det er litt manglende interesse for den? Kanskje ikke oppdaget enda. Sett på Crayonano på OTC? Kanskje litt mer long case

Ja slik er det alltid. Noe aksjer blomstrer ikke med en gang. Nå i en korreksjon blir det alltid litt mindre. Mennsnsrt på børs. Volumene er jo syltynne så skal ikke mye til. Jeg sitter rolig her og venter.

Jeg antar de venter på “nok” aksjeeiere til å gå på børs. Nå handler det kun om å få nok enkeltaktører inn på eiersiden.

BTW. veldig dårlig posisjonert av selskapet i mediebildet. Antar de fleste avisene hadde lett skrevet om et nytt “scatec” selv om dagens scatec nyheter ikke er så mye å skryte av :stuck_out_tongue:

Det kan se ut som ting begynner og skje litt igjen. Jeg gikk inn med 3k (totalt 13,5k) til jeg. Har virkelig troen på disse er direkte underpriset i dagens grønne marked. Her har du ett solselle selskap som har god omsettning og har masse muligheter til og vokse. Så er interessen minimal.

Men ser ut som i de siste dagene så har det vært noen gode kjøp og volumene er på 3dj høyeste omsettning siden notering. Noe på gang ?

Having started in 2016 with two parks and 6 MWp capacity, the current portfolio consists of 39 owned or contracted parks in Germany, Italy, Netherlands, Romania and Poland with in excess of 150MWp capacity. The Company works closely with both local and international specialist development partners that provide a constant pipeline of new projects, currently over 1.2GW, across Europe for acquisition by the Company. Alternus aims to own and operate over 2GW’s of solar parks by the end of 2025.

1 Like

Ser ut som volumene holder og stiger sakte men sikkert. I dag er det i hvertfall mer aktivitet. Her er det bare og benytte sjangsen mens det er aksjer for salg (Tror jeg) 7-8k aksjer siste timene er litt uvanlig for denne) og ligger nesten 20k for kjøp. :crossed_fingers:

Volumene kommer seg ja, men det ligger skjulte salg her.

Den posten på 5000aksjer, røres ikke selv om folk plukker. Er noen som vil ut dessverre.

Ja det er sant det, men til slutt så blir slike spist opp. Nå som volumer stiger så tror jeg det kan skje rimelig fort. Hvis den posten går/ eller noe nyheter kommer om nmotering på børs (Som de skal innen q1) så kan det for bli action.

Helt enig, er bare å vente nå :wink:

Interessen vil ta seg opp.

Hva skjedde nå? Noen som plukket en post på 42kr.

1 Like