Amerikanske Biotek-selskap 🇺🇸

Starter en egen tråd for Biotech i statene, siden biotektråden er temmelig Norsk.

Det er et selskap som jeg mener har NANO-potensiale, nemlig Omeros (OMER). De har allerede en medisin som er godkjent og som begynner å få en del inntekt, pluss at de har en utrolig spennende pipeline.

http://investor.omeros.com/phoenix.zhtml?c=219263&p=irol-irhome

https://www.shareville.no/aksjer/omeros-corporation

Var et av mine beste kjøp, som jeg kom meg ut av med god gevinst en tid tilbake.

Nå har de falt voldsomt tilbake igjen, er vel antagelig innsidesalg som er den store driveren på det.
Jeg følger den ekstremt nøye nå, kan fort finne på å gå tungt inn igjen. Men, må se an hva fallouten fra Trump blir.

https://www.com-unik.info/2016/12/12/insider-selling-omeros-corporation-omer-ceo-sells-3263281-84-in-stock.html

http://zolmax.com/investing/omeros-corporation-omer-earns-outperform-rating-from-wedbush/1144964.html

10 Likes

Meget spennende. Takk for update. Håper du kommer med oppdateringer rundt hva du gjør videre her. Er sulten på å bli med, men kan ikke på langt nær så mye som deg enda.

@Savepig : det kan ikke bare være innside salg som er grunnen? Ser den har falt fra toppen på $26+ mens innside salg skjedde først på $10+ ?

All biotech har jo bakset forferdelig de siste årene, etter en kometfart til himmels:

Her er IBB langsiktig:


Her er nedturen:

Så kan vi se omeros under ca den samme triste perioden på slutten:

Det er ikke veldig mange selskap jeg slår på stortromma og skriker NANO-potensiale på altså. :slight_smile:

http://seekingalpha.com/article/4024310-omeros-omidria-sales-finally-picking-pipeline-advancing

http://seekingalpha.com/article/3985813-omeros-major-upside-ahead-small-biotech

http://seekingalpha.com/article/4020903-omeros-funding-resolved-reset-expectations-omidria?auth_param=1dmi11:1c22ufo:8dd956cb440d5a35e0dab592df8ada5a&dr=1#alt1

1 Like

@Nocturne her er litt om Omeros.

Ukens tema er uansett tvisten rundt CRISPR-patenter, altså kampen om hvem som får rettighetene til kommersialisering av “århundrets oppdagelse” no less:

https://endpts.com/patent-board-tells-crispr-scientists-to-back-off-from-a-nasty-fight-over-gene-editing-tech/

Det blir kveldslektyre. Må si jeg liker chartet til Omero$ - Tydelig at den har bunnet nå?

Ja enig, chartet er ganske lovende. Jeg har hatt den på watch list lenge og ventet på å gå inn igjen, jeg begynte såvidt ganske nylig. Om q4 rapporten blir bra så er det mulig jeg legger mellom 5 og 10 % av portisen på den, men med ekstremt mye strammere stop loss enn jeg pleier å ha.

Hvorfor S/L? Det er jo Biotek? Vinn eller Forsvinn? Hva er potensialet tror du? På kort sikt?

Dette bli veldig spekulativt, men jeg tror Omeros har sjansen til å bli et nytt Acadia eller til og med Tobira når det gjelder kursutvikling. Ta det med en klype salt og følg med på hva jeg gjør på shareville eller i porteføljetråden. :slight_smile:

2 Likes

Min bevakingsliste, mange er riktigt intressante bolag jag tenker å plukke opp snart.
Vill se index bryte opp over $300 først.

Finnes noen stjerner her inne med skikkelig pipeline. Laget meg denne mellom 2015-2016, og allerede har noen gått 100-300%. Litt kjipt nå i etterkant men men =)

1 Like

Nice liste, flere kjente navn der. :slight_smile:

IBB ser jo bedre ut enn på lenge nå:

Japp jag har 3-4 favoritter jag tror kan gå riktigt bra. Dessverre ligger de som sagt kun på bevakning, men håper jag får ta in ett par under året.

Nano kommer til å løse kapitalbehovene våre. Når vi er millionærer alle sammen, kan vi kjøpe alt på den listen til @babyrage og le hele veien til Himalaya :slight_smile:

1 Like

Hehe, hade kanskje ikke gått fullt så in i det, som mest 5-10% av portföljen fordelt på alle bolag.

Men ja det hade gitt en fin avkastning, her er noen resultater siste 3mnd:

ZSAN: 383%
PGNX: 28%
FATE: 11%
ACAD: 38%
CARA: 24%
ETRM: 104% (306% sedan nyår)
NVTA: 45%

Og sen finnes det 3-4 tapere.

Håper min egen portefølje tar fart snart, begynner bli trøtt på livet! :joy:

1 Like

Kom igen, igår ZSAN 70% og idag FATE 25% … give me a fucking break. Jag blir spanket av min egen liste.

3 Likes

Denne er verdt å lese for de som er interessert i Gen-modifiseringsteknologi :slight_smile:

1 Like

Postet en tråd om denne aksje tidligere på twitter som jag ønsket dele med dere.

Alzheimer som dere sikkert vet er ett av vår tids største mysterier. En grunn till att jag ikke investert i noen selskaper som jobber mot alzheimers er fordi 1. Det er meget mange patologiske processer som hjelper til å skape demens. 2. Og uansett om vi kjenner til noen av orsakene, så er det ikke nok å “kurere” en eller to av dem. Man trenger en fler-stegs process. 3. Selskapene har en 99% fail-rate.

Per idag har de fleste selskaper mislyktes. Eli Lilly som dere sikkert vet var sist ute. Prana sin Fas II studie gikk ikke og bolaget tapet 90% av verdien over natten.

Fra skandinavien er det fremst svenske Alzinova som jobber mot Alzheimers, dessverre er de ikke ens i Fas I ennå. Neste man ut på liste å presentere data er Neurotrope.

Neurotrope er ett meget spennende bolag og har solid forskning og resultater bak seg.
Daniel Alkon er en anerkjent lege og forsker som står bak bolaget. Bolaget har sterke resultater fra sin Fas I studie på møss hvor de brukte sin produkt, Bryostatin, på fire forskjellige typer transgene møss med alzheimers.

I tilegg har de avsluttet en Fas I og en Fas IIa studie på mennesker. Resultatene viste som de forventet seg ikke noen effekt på den kognitive funksjonen, men på flere andre måter, noe de kaller “compassionate”, eller “Expanded access”.

Her er ett utsnitt fra en artikel hvor en av forsøkspersonene ble omtalt:

By the time Jenni was enrolled in BRNI’s compassionate-use trial, she had been bedfast and mute for nearly a year. Spencer remembers the moment when, hours after her first dose of Bryostatin, she reached to him for a high five - her arm fully extended to meet his for the first time in months.

The first night, I had a medicine alarm go off - I gave her medicine about seven times a day - and when it went off, she was upset and started vocalizing, trying to talk," he said. "I was blown away by that, because she hadn’t done that for months. She was fussing, and so I said ‘Tell me what’s wrong, honey. I’ll do anything I can to help you.’ And she said, ‘hot.’ Speech had returned after 12 months of nothing, the day after the first dose.

Jenni continued to improve as the trial progressed, according to Spencer. She regained more than 20 words over the next several weeks, he said, and could do many of the speech therapy tasks she had lost months before.

_“This stuff works,” Spencer said. “She’d lost the ability to drink through a straw prior to the drug, and after she started taking it she regained her ability to drink through a straw and swallow. It was a really amazing thing to witness.”

Så … nå till bolaget og vurdering. Selskapet sitter på en kasse på $25M. Nåværende vurdering for bolaget er $79M. Allerede nå kan vi se noen forskjeller med feks Prana som var verdt $508M i samme fas av utviklingen. Allerede her finnes det en oppside.

Som lege, forventer jag meg ett negativt resultat.

Men, skulle bolaget mot alle odds emot seg vise opp ett positivt resultat beregner jag meg en oppside på 800%-1000%. Studien skal presenteres nå i April -17.

Biogen presenterat sin data en stund siden med sin produkt aducanumab hvor resultatene var positive. Resultatene var ikke positive i den syn att vi kunde kurere Alzheimers, men det var mulig att minske amyloida plakken som oppstår i hjernen, men den stoppet forsatt ikke sykdoms processen. Biogen øket sin BV samme dag med $9 miljarder. Som dere sikkert skjønner nå så finnes det potensiale att produkten kanskje ikke kan kurere alzheimers, men har potensiale att gi en effekt i forbedring av affekt. Dette bør vara nok att få en miljard vurdering.

Håper det var interessant lesing,

Babyrage

5 Likes

Utrolig interessant, takk!

Ja det firmaet som kommer opp med en eller annen blockbuster mot alzheimer har gjort det godt.
Jeg festet meg med merck tidligere denne uken:

http://www.forbes.com/sites/matthewherper/2017/02/15/another-alzheimers-drug-study-fails-is-there-hope/#38af8ee72192

Yupp. Når vi først får resultater av ett selskap som har god effekt mot Alzheimers så blir det en blockbuster over natten, ikke noe snakk om det.

Jag lurer på å spele dette en av to veier, 1. Investere en liten summ, 0.5-1% av porteføljen og gamble, eller 2. Var jævli snabb på kjøp knappen i April.

1 Like

@babyrage Takk :slight_smile: Interessant.

Jeg har holdt meg unna selskap som forsker på alzheimers nettopp på grunn av det du sier med fail rate. Tror det er langt frem til vi forstår hjernen og alle dens kriker og kroker.

Likevel er det som du sier kanskje et flax lodd å kjøpe litt i selskapet. 1% eller noe ja. Det å kjøpe etter en børsmelding - hvis den er positiv, er jo bare å glemme, aksjen vil jo gappe opp og du mister et par 100% bare der :smile:

2 Likes