Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Conan Exiles salgstall (FUNCOM)

Det de kunne gjort var å legge opp til massive raid og vist hvordan spillet er tenkt å spilles. Streams er ganske døll, men det kan jo tenkes de gjør noe senere. Ellers må vi bare håpe på. Skikkelig krutt til Xbox i august, det er ikke lenge til, snart ferie. Kan vi vente noe trøkk før august ifht mf?

Føler mange tar nedturen på forskudd. Det er lite content for øyeblikket, alle som er lvl 50 venter på at det skal komme nytt content, og mange som har lagt det på hyllen siden det fortsatt er problemer. Det vil komme en ny hype før xbox releasen! Husk at 550 000 er mye bare i H1, tallet kommer til å være mye høyere ved utgangen av 2018 og når spillet er ute av EA :slight_smile: Hold motet oppe, det er helg, popp cavaen!

4 Likes

Jeg er spent på effekten av biomen. Og når The Purge dukker opp. Klarer ikke de eventene å booste spillermasse er det ikke mye håp.

3 Likes

Blir Conan Exiles en “highlighted deal” på forsiden av Steam i løpet av summer sale?

  • Ja
  • Nei

0 stemmegivere

1 Like

Er det vanlig at de havner der mtp utgangspunktet de har fra tidligere i år? Er det random å havne der? Jeg har smørt meg inn med tålmodighetskrem nå… Ønsker ikke tilfeldigheter og håp om good shit, må dog håpe xbox kan blåse liv i pc ved hjelp av mf i den forbindelde og ny biome

Synes du har et godt poeng her. Suksessen ved release var egnet til å blende og gjorde nok at mange av oss ikke så de påfølgende dårlige signalene som de negativer det var. Sterkt dalene spillertall ble omtalt som helt normalt og udramatisk, viktigheten av god combat fra start ble litt glemt, så også viktigheten av positive reviews, manglende profesjonalitet på stream ble omtalt som kult, spillets feil og mangler ble ansett positivt fordi Funcom fikk briljere med sin evne til hyppig patching og troen på kommende salg som sikre vinnere var likevel sterk. Men heller ikke da det første salget skuffet mistet vi trua, for det er jo egentlig summer sale som virkelig betyr noe…

Vel, akkurat nå ser heller ikke summer sale bra ut så da er det kanskje ikke så dumt å stille spørsmål om hva som skal til for at forestillingen om Funcom 2.0 slår sprekker? Optimismen er jo allerede flyttet videre mot SWL og XBOX, men hva om SWL nå vakler?

Etter å ha vært i aksjen lenge nå så merker jeg at det er vanskelig å snu, men det er noen tegn i bakspeilet her som tilsier at fjellvettregelen ikke bør glemmes helt i tiden fremover.

7 Likes

Går litt opp på listene nå, men er nok ikke store salget uansett. På plass 198 nå.

1 Like

Må noe pr til for betydelig salg, og det har de ikke satt i gang. Men swl hype er rimelig heftig nå til gjengjeld! Så siden vi ligger an til en potensiell overaskende god inntekt der går vel kurs i dass? :stuck_out_tongue:

De selger helt ok, kan ikke forvente all verden med bare 33% rabatt. Spill som RE7 -34%, Soma -70% og Deus EX -75% rabatt ligger akkurat nå i samme område på topplistene. Ser ingen grunn til å svartmale dette salget. Når man ser at CIV VI med 40% rabatt og Rust med 50% rabatt ikke er inne på top 25, ja så skjønner man at konkurransen er steinhard.

Jeg antar Funcom sparer en større rabatt til de har et mer stabilt spill med mer innhold. Halloweensalget og vintersalget har tidligere vært de desidert beste salgsperiodene når man ser på TSW.

3 Likes

Salget nå er ikke bra, og jeg har ikke forventet at det skal bli spesielt bra heller, i og med at det ikke har kommet vesentlig nytt content i det siste. Alt er på salg, så konkurransen er veldig stor. Funcom må gjøre noe for å få CE til å skille seg ut. De må komme med nytt content for at folk skal gidde å prøve det

Jeg håper Funcom kjører salg når de kommer med content updates fremover

2 Likes

Med tanke på at spillet faktisk har solgt en del på steam i år regner jeg med at det blir features på forsiden i løpet av salget og at det da i hvert fall vil selge litt bedre, ikke gi opp håpet enda :smile:

6 Likes

Forståelig at de ikke har brukt noe særlig cash på marketing i forbindelse med salget enda. Satser på at de sparer kruttet til den nye oppdateringen kommer (climbing og UE 4.15), forhåpentligvis tidlig neste uke… Da med featured på steam forside, facebook sponset innlegg, google ads på tarrgeted youtube videoer.

Tror den nye oppdateringen vil bidra bra til å booste salge med klatring, den nye map oppdatering (mer spennedne å utforske, med over 100+ interessepunkter), i tillegg til UE 4.15 og øvrige fixes.

2 Likes

Sånn som det ser ut nå så tror jeg de har gitt opp summersale litt. Enten fordi de ikke klarte å stable sammen en ok content patch, eller fordi de ikke hadde noen planer om å prøve å hevde seg i salget.

Uansett så tror jeg de nå heller satser på å selge ved biome oppdatering + xbox i en periode med lavere omsetning, men også mindre konkurranse. Det funket bra å ha EA release like etter wintersale (som faktisk har enda høyere omsetning enn summersale), så det er kanskje ikke så dumt å prøve samme strategien ved summersale?

1 Like

Går videre opp, nr 151 nå

2 Likes

Kortsiktig tror jeg swl er det som potensielt kan få opp kurs. Muligens Conan hvis de kommer med patch neste uke sammen med reklame (og den ikke er full av bugs)

Därför är bättre att Funcom testar ordentligt innan dom släpper ut patchen… och informerar vad som pågår…

2 Likes

Stiger på listerne - nu omkring 115 plads

3 Likes

Ikkje meininga å skape falske håp, eller hausse, men… 97. :slight_smile:

3 Likes

Før salget tenkte jeg på top 100 som en selvfølge, nå synes jeg det er bra :neutral_face:

5 Likes

76, begynner å hjelpe noe selv om det kanskje ikke blir all verden

6 Likes