Gode businessidèer etter Year Zero

Hei! Nå som det ser ut til at mange mister arbeid og kan gå konkurs så trenger mange en ny jobb etterpå. Det åpner seg også alltid nye muligheter når samfunn endrer seg.

Tenkte vi kunne ha en egen tråd for forslag hvor folk kan spille inn sine forslag (som de ikke vil patentere) :slight_smile:

Jeg har ikke tenkt gjennom så mye enda, men en idè kan være å starte en tjeneste med hjemmelevering og tjenester hvor man kan gjøre ting for folk som trenger forskjellig gjort. En alt-mulig mann for 600 kroner timen :slight_smile:

Skal selvsagt ikke stoppe folk fra å hjelpe de som trenger det gratis heller. De gjør en fantastisk uegoistisk jobb nå i disse tider. Men ingen kan jobbe gratis for evig.

Ser gjerne noen andre bedre forslag fra forumet om noen har noen.

1 Like

@Morti Luado driver vel med noe lignende som du skisserer.

1 Like

Hva med ulike typer yrkesrelatert kommunikasjonsutstyr og programvare? Det er jo ikke nødvendigvis noe nyskapende, men jeg bare har en tanke om at mange arbeidsplasser kommer til å oppdage at de driver mer reising og fysisk møtevirksomhet enn egentlig nødvendig. Så kanskje et oppsving for dem som driver med møterom og videoutstyr?