Mybank ASA

lille “My” går greit etter planen med litt småjusteringer her og der,-“growthraten” er på “G” nå!

Helt. Enkelt. Bank.

MyBank ASA er en ren nettbank med kontor i Oslo, som tilbyr lån og sparekonto som passer for folk flest. Etterhvert vil vi tilby det meste du forventer fra en bank.

Hos oss får du enkle produkter som gir de fleste det de trenger, uten å gjøre ting vanskeligere enn det behøver å være. På denne måten er kostnadene våre så lave som mulig, for at vi skal kunne tilby deg gode betingelser.

Ved å være kunde hos oss unngår du selgere som skal selge deg spareprodukter, kundeprogrammer eller andre ting du kanskje ikke trenger. I stedet får du hjelp av en uavhengig agent – bare når du trenger det.

gjelder nok ikke “normale” forbruksbanker Kaizers :wink:

dette blir nok rettet mot disse kyniske sms-låntilbydere med opptil 500% rente.

hold ut med WR du :kissing_smiling_eyes:

Hvem vil låne usikret for under 10%.

Vil ha rentetak under 10 prosent
– Et rentetak er vel ikke i seg selv en brems for forbrukslån-volumet?

– Ikke i seg selv, men det vil resultere i at flere kan betale gjelden sin. I tillegg gjør man det mindre lukrativt for lånetilbydere. Det bør imidlertid også vurderes forbud mot reklame og videresalg av forbruksgjeld, mener Andersen.

– Hva bør et rentetak være på?

– Det må vi utrede, og det må selvfølgelig ligge over nivået på andre typer lån. Vi har ikke satt noe konkret nivå. Men det må være vesentlig lavere enn dagens dyreste forbrukslån. I dag krever mange 40–50 prosent i rente. Rentetaket bør ligge under 10 prosent, mener Andersen

det kan bli en uheldig effekt å sette rentetaket FOR lavt,noe ikke denne SV-politikeren har regnet ut med,kun kommet med en yttring med syltynn akademisk bakgrunn.

:wink:

Sv politikere pleier aldri å ha hverken god utdannelse, høy intelligens eller forståelse for den virkelige verden

2 Likes

Hans Olav Lahlum says hi.

2 Likes

Noen som har kikket på MyBank etter siste tids nyheter?

Hvorfor tommel nei, @pleximus83? Noe spesielt du ikke liker med de?

tror de vil slite med å ekspandere,-altfor mye regulatorisk motbør…desverre :unamused:

men for all del,idag er jeg kanskje litt vel kortsiktig til bransjen,-spesiellt for de nyoppstartede selskapene innenfor forbrukslån.

Var det ikke mybank som feilet totalt mtp forbrukslån? Så ledelsen har jo elendig track-record. Låner ut med 15% rente og går nesten konk…

1 Like

Men nå driver de jo ikke med forbrukslån lenger. Kjerneproduktet er endret til omstartslån hvor man kan samle ulike lån for å oppnå bedre rente. Har i tillegg fått inn Håkon Fure som arbeidende styreleder. Han har vel en god track record. Og de guider positivt resultat fra Q4 2020.

Det er nettopp pga disse grepene jeg spør om noen har sett på MyBank for den gamle sausen er ikke lenger det gjeldende. Mulig turn-around her.

jeg vet,de gikk fra kjernebutikk til å starte et nytt konsept…ultra negativt :thinking:

og igjen,-med det regulatoriske bankene har i å kna på idag,så blir all oppstartsprosjekt innen bank idag et endelangt ørkenprosjekt :disappointed:

det ble med Bank Norwegian,som fikk vokse “fritt” i årene fra det selskapet startet,til nå mot 2018/19,da ble markedet så regulert og usikkert at det er pr. dags dato de sterkeste med størst kundebalanse,inntekt og som har frisk bunnlinje som faktisk er verd noe å satse på,-Komplett Bank er også en god kandidat som i siste liten klarte å vokse før denne veggen kom,men og` så kan det nå lures på om bunnlinjen nå består av større del av denne “Forward Flow”-avtalen :thinking:

så å satse på noen av disse nye småbankene idag,blir rett og slett bortkastet tid,-skulle de enda gjøre suksess,så vil en alikevel bli sittende godt grå i håret før det eventuellt skulle materialisere seg,-mener jeg da…