Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Nordic Nanovector - Aksjonærlister og shortaktører (NANOV)

aaand it’s gone :slight_smile:

3 Likes

De bør kjøre den ned under 16 nå for å prøve å stoppe momentumet før indikatorene går fra rødt til grønt. Tipper vi får se at dette blir forsøkt, så får vi se hvem som vinner kampen i dag :wink:

Edit; Der var vi nede på 16 igjen, men det koster nå altså! 900 000 aksjer omsatt, fortsatt en pen oppgang, så synd det er roboter og ikke mennesker som står bak, da kunne de få kjent litt på at de svettet bittelite gran.

Edit II: Det gjøres et kontrollert nedsalg, og voila så er nyheten absorbert uten at den prosentuelle oppgangen avviker fra beta i aksjen. Hvor mye dette har kostet i nettosalg ( med dertil økte renteinntekter til FTF) blir interessant å se.

Nå så vi at GSA lenge lå alene og flagget over 0.5 % synlig short, mens nr to lå rett under flaggenivået en stund. Kommer det flere aktører synlig på shortsiden mon tro…

1 Like

Hvor lenge holder shorten nå

Kommer jo en EOG også hvor FTF antakelig vil tilbakekalle utlånet aksjer…

Og da kommer Nordnet Livsforsikring til å ta over rollen for den som låner ut aksjer. Dette skjedde ved forrige generalforsamling, og vi så antall aksjer på aksjonærlister fluktuere kraftig.

Selvfølgelig vanskelig å bevise dette, men for de av oss som har tilgang på aksjonærlister så satt Nordnet Livsforsiking på 1.825M aksjer ved nyttår, 445K aksjer ved starten av mars (før corona-raset), og 1,66M aksjer i starten av august.

Fra Nordnet sine nettsider kan vi lese https://www.nordnet.no/blogg/delta-pa-generalforsamling/ :

Har du dine aksjer på en Investeringskonto Zero eller IPA konto, kan du ikke stemme da disse ikke står registrert på deg men på Nordnet Livsforsikring AS. Nordnet Livsforsikring AS utøver ingen rettigheter for kundene med aksjene i dette selskapet.

2 Likes

GSA sitter både long og short i selskapet, med forskjellige fond.

Nei, det er ikke mulig.

Det der går jo uansett ikke opp for aksjekurs og mcap samsvarer ikke i det du skriver

100 mill aksjer x 1500 kr=150 milliard NOK
Ca 14 milliarder Euro

1 Like

Er 80 mill aksjer i selskapet.

1 Like

Worldquant har redusert sin short , ligger ikke som synlig lenger…

Hei!

Beklager om det jeg spør om er helt innlysende, men jeg er veldig takknemlig for respons.

Litt nede på denne siden https://investor.dn.no/#!/Aksje/S134/NANO/NordicNanovector er det en oversikt over de største eierne i NANO. Slik jeg oppfatter det har det vært veldig store endringer i denne lista nesten hver dag i uka som gikk.

Et svensk fond var størst i starten på uka, deretter Folketrygdfondet, etterfulgt av DNB Megler/Fond og i dag Svenska Handelsbanken.

Har det vært store endringer i aksjebeholdning hos disse store aktørene? Eller har dette veldig enkle forklaringer som jeg enda ikke er kjent med?

Takk for forum og ha forøvrig en fin feiring i dag :wink:

1 Like

Endringer i forbindelse med emisjon, utlån til tranche 1 og tilbakelevering til de som lånte ut når tranche 2 var registrert.

samt tilbakelevering av utlånte aksjer til short i forbindelse med EGF (les: folketrygd fondet)

1 Like

Tusen takk for svar.

Kan man anta at lista slik den fremstår i dag er korrekt, at de fleste transaksjoner er gjennomført, eller vil det komme flere lignende endringer den nærmeste uka?

1 Like

2022
100 mill aksjer x 1500 kr=150 milliard NOK
Ca 14 milliarder Euro verdi på Nanov
Ikke noe stiv prising med tanke på 3 postenisale medisiner
1.Paradigme kjenner ikke hvor stort markedet er? noen som kan hjelpe her?
2.Archer kjenner ikke hvor stort markedet er?
3. LYMRIT 37- 05 DLBCL Markedpotensialet 28Milliarder Dollar innen 2026
Alt annet som Humalutinn og det som er preklinisk blir det bonus.Humalalutin har alene marked potensial 15 milliarder NOK

Analytikere forventer at salget av Betalutin vil være 7.052 milliarder årlig (toppår 8,6 USD / NOK) for pasienter med tilbakefall av follikulært lymfom og diffust B-celle lymfom med stor celle. Analysen viser også at til tross for at analytikere er veldig positive til CAR-T, tror de ikke dette vil bli en konkurrent for Betalutin på grunn av høy risiko for bivirkninger og høye kostnader knyttet til denne typen behandling. CAR-T-teknologi er mest sannsynlig en siste utvei for pasienter.

Betalutin fortsetter å vise seg å være en veldig effektiv, unikt enkel medisin, som gir økt livskvalitet for pasienter. Noen ganger “Ingen nyheter, gode nyheter”, og det er slik jeg tror du kan tenke som aksjonær de neste 12 månedene. Så får du ta “champagnenyheter” som bonus :slight_smile:
Fra DnBs analyserte kan lese på forventeret en "global gjennomsnittspris på $ 150 000 pr behandling av pasient.
rituximab selger ca 50 +milliarder NOK i året .Fra Archer kan se rituximab har veldig gode resultater i studiet ,spørsmålet er om Roche ser potensialet i Nanov og vi blir kjøpt opp.

10 Likes

Noen som kan sette her fersk top 50

Bare å kjøpe seg insider medlemskap :blush:

1 Like

har ikke peng

1 Like

Har du ikke Nano-aksj… nei, forresten, glem det… :stuck_out_tongue:

3 Likes

Har Nano aksjer men har ikke peng til andre ting