Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Nordic Nanovector - Fundamentale forhold 2019 (NANO)

Referatene til REK blir lagt ut 4 uker etter møtedato :face_with_monocle:, ref REK

Okei, greit å vite. Men man kan vel alltids få en melding fra Nano om FPD før de 4 ukene, og på den måten få bekreftet at ting er på stell.

2 Likes

Jeg tenker i grunnen at børsmelding ikke blir gitt ved godkjennelse, jf. Paradigme update.

Store hendelser som FPD, kliniske resultater osv vil bli børsmeldt. Antall sites åpen for enrolment oppdateres ved kvartalspresentasjon.

1 Like

Ir sa i mail til meg at de ikke hadde intensjoner om å melde godkjennelse fra REK.

Vi vet vel ikke om Nano får umiddelbar beskjed eller om de må vente i 3 uker på et brev om godkjennelse ( teoretisk) avslag.
Det er vel grunn til å tro at Kolstad står klar til å dosere første pasient. Men hvor lang tid tar det å iverksette etter formell godkjennelse.
Jeg vil tippe på at første pasient dosed kommer i et av de landene hvor det regulatoriske nå er på plass,
Derfor any day now?

Dette kommuniserer du til ledelsen også, håper jeg?

For min del er jeg ikke nær ved å bli utålmodig enda. 2 uker er ikke så sinnssykt lenge.

2 Likes

La dem nå få litt pusterom før vi går ned samme leia. Om juni kommer uten noe fra selskapet blir jeg bekymra, men kom igjen. Det er 11 handelsdager siden CEO gikk på dagen og vi fikk fullt innsyn i selskapets vei videre.

1 Like

Har tillit til at Ludvik har kontroll på situasjonen og at de avgjørelser en CEO eventuelt ville måtte ha tatt i perioden frem til ny leder er på plass blir tatt av styret sammen med den øvrige ledelsen.

Tillit fortjener alle inntil motsatt er bevist eller annen info skulle antyde muligheten for noe annet.

Du eier aksjen av samme grunn som meg: Betalutin. Deler ikke din bekymring men gjør kanskje det om det ikke er kommet noen ny CEO før 01.05.18.

Ingen har påstått at det er lett å bli rik. Dog ser vi at de største aksjonærene faktisk kjøper seg opp i selskapet. Blant de som bør ha størst kompetanse er fortsatt troen stor på Betalutin.

Kanskje må vi også holde fokus på ballen.

  • REK godkjenner Part2 om en uke
  • Første pasient blir dosert innen få uker
  • Ny CEO blir trolig annonsert innen få uker

Betalutin vil komme på markedet. Det er ikke meldt om plutselig død eller alvorlige bivirkninger, så alt ligger til rette for godkjenning i 3. linje FL. Gi kombinasjonsstudiet litt tid og vi kan drømme om tidligere linjer i tillegg :wink:

4 Likes

Det er jo heller ikke småsummer du har risikert i NANO. Antar det er tider du lurer på hvor smart det var å selge hytten til dun søster.
Lykke til!

Har du mista trua @Londonmannen ???

En ting å huske på oppi dette er jo at en ny CEO har alt å vinne på å gjøre seg kostbar, siden "NO DEAL"sannsynligvis betyr kursras for Nordic Nanovector, og dermed kan den nye kandidaten virkelig kreve heftig lønn og ordninger.

Akkurat i dette tilfellet bør vi etter min mening ha is i magen. En ny CEO trenger ikke millioner av opsjoner. Han kommer nærmest til dekket bord, dermed bør han belønnes relativt edruelig.

Det siste året har vel vist oss at dette med dekket bord er alt annet enn sant…

1 Like

Tja, den eneste smellen vi egentlig har fått er jo utsettelse pga REK, og en litt uærlig bruktbilselger/CEO. Når den går i orden, så bør resten gå relativt greit, inkludert finansiering av Humalutin når kursen er høy nok.

3 Likes

Jeg foretrekker at de henter inn den dyktigste de kan få tak i, nå da selskapet er i en viktig fase mot å få produkter på markedet.
Da er det mye viktigere å hente inn noen som virkelig vet hva de gjør, enn å spare noen opsjoner.
Hvis “bordet er dekket”, som flere har nevnt, hvorfor ikke bare rekruttere internt da?
Sannheten er nok at en CEO fra øverste hylle vil kunne bety en veldig stor forskjell mtp markedsføring av både produktene og selskapet-både mtp en eventuelt partneravtale og salg av hele sulamitten.

2 Likes

Bordet er nok omtrent dekket, men for å få opp interessen, så hjelper det jo med “kjendiser”!

Kan det være at ny CEO allerede er klar, og kanskje allerede hadde vært klar en stund da Costa måtte gå, at det skapte et lite problem da Costa måtte gå tidligere enn planlagt, og at planen har vært å gjøre kjent ny CEO når oppsigelsestiden er omme i det selskapet han kanskje leder nå. Det er vel et problem for et selskap å sitte med en CEO på oppsigelse, så det er kanskje vanlig at man av hensyn til det andre selskapet venter med offentliggjørelse til oppsigelsestiden er omme?

1 Like

Syns det hadde vært spennende å være flue på veggen da Costa fikk sparken, om det var planlagt over tid kan være, men da det skjedde virket det som noe akutt hadde skjedd. Det kan ikke ha vært planen at det skulle skje slik det skjedde.

Tipper CEO er navngitt enten rett før, eller under, Q1.