Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

PCI Biotech Småprat (PCIB)

Selv om kroppen min skriker av frustrasjon, og hodet mitt er i ferd med å eksplodere av anger (som følge av kursutviklingen) så skal jeg prøve å være litt saklig i mitt innlegg. Dette er å anse som mine personlige tanker så unnskyld på forhånd om enkelte er sterkt uenige. Emisjonen er i og for seg et underordnet tema men jeg er mer bekymret for manglende informasjon og utilstrekkelig kontroll på guidingen.

Hvis vi stikker fingeren i jorda så er altså den finansielle risikoen borte. Vi har spyttet inn 360 millioner kroner, der brorparten av disse blir besørget av trofaste aksjonærer. Resten av kapitalinnsprøytingen kommer fra garantister (en miks av langsiktige aksjonærer og nye aksjonærer / spesial investorer). At finansiell risiko er eliminert er veldig gledelig og gir ledelsen arbeidsro og fokus på forskningen.

Hver dag i senere tid har det imidlertid fristet å sende «kaktuser» til Ronny og Per som følge av kursutviklingen, men hva godt kommer det ut av det? Jeg har heldigvis unngått å gjøre det, men jeg er redd det er mange som lar frustrasjonen ta overhånd og lemper ut all slags oppgulp, spesielt mot “stakkars” Ronny. Mannen som faktisk er den eneste av ledelsen jeg vil gi godkjent pluss i denne prosessen i og med at han faktisk spyttet inn litt penger av egen lomme i denne emisjonen. Det hadde han ikke trengt å gjøre for det var ikke rasjonelt i den forstand at han har billigere opsjoner.

Det ledelsen kanskje bør forstå etter hvert er at vi som investerer penger i selskapet ønsker å være oppdatert om hva som skjer. Og da finner jeg det nærmest urimelig at det nå er 14 måneder siden første pasient i extension studien ble dosert uten noen form for effektavlesnings-resultat. Svak track-record på guiding trenger ikke tilsi at vi til stadighet skal famle rundt i blinde? Jeg er sulteforet på å få vite noe! Det som er konsekvensen av at ledelsen er svake på sin kommunikasjon utad er at vi spekulerer oss i hjel om fremtidige forventete tidspunkt for resultatfremlegging. Og vi bommer også, siden selskapet stadig «overrasker» oss på nedsiden. Ledelsen var ekstremt vage i sin kommunikasjon rundt pasientrekrutteringen på extension studien. Helt til den dagen de med buksene nede måtte erkjenne at de hadde sviktet totalt i denne fasen og knapt nok innrullert noen. Rot med papirer hos et av landene med kliniske sites er for meg en fullstendig meningsløs bortforklaring, all den tid PCIB har et ansvar å følge opp fremdriften i sine prosjekter. Vi aksjonærer satt på dette tidspunktet og avventet sikkerhetsdata men måtte dessverre erkjenne at PCIB sviktet oss. Dette kom som lyn fra klar himmel for oss vanlige dødelige, men ledelsen valgte altså å vente uforsvarlig lenge med å informere. At man tråkker i salaten en gang i blant er OK, men ledelsen i PCIB har «badet» i salaten det siste året, og da tenker jeg hovedsakelig på manglende fremdrift og sviktende informasjonsflyt. 2018 har vært et eneste stort «hvileskjær».

Misnøyen er stor for øyeblikket og ut av det blå dukker den store hvithaien opp, GUEVOURA FUND LIMITED. Et hedgefond som benytter anledningen til å shorte kursen på et gunstig tidspunkt der aksjonærene er i villrede. Mer enn noen gang trengs det påfyll av informasjon om rikets tilstand for å hindre en kollaps. En ydmyk ledelse hadde kanskje forstått behovet for å spille på lag med aksjonærene? Hvorfor skal vi vite så lite? Hvem er tjent med denne «stilleperioden»? Hva skjer bak de lukkede dørene? Ser det ut som om dobbel behandling kan ha noe for seg eller skal man leve med Per Waldays ord om at det er plausibelt å tro det? Klart de vet om det har noe for seg nå! Men når skal vi som faktisk betaler lønna til disse gutta få vite hva de faktisk vet? Når dataene er modne? Det er enkelt å gjemme seg bak en slik kommentar! Men 14 måneder på første pasient burde være tilstrekkelig til å ha 12 måneders effekts-avlesning, og vi trenger i utganspunktet 3 og 6 måneders radiologisk avlesning (såvidt meg bekjent)!

Liker å konkludere med at jeg bare er en blåøyd herremann med sans for økonomi, som kanskje ikke skjønner så mye, men da hadde jeg faktisk satt pris på at selskapet jeg er investert i hjelper meg å se «the great picture». Akkurat nå synes jeg ikke de gjør det, og det er dessverre litt leit for den kortsiktige kursutvikling. Håper slutten av 2018 kan bli positiv, men jeg må dessverre innrømme at den troen jeg har hatt på ledelsen har fått seg ett solid skudd for baugen. Min tillit overfor Per, Ronny og co. er på det laveste nivået den noensinne har vært i den perioden jeg har vært investert i aksjen. Det er ikke nødvendigvis emisjonen som er årsaken til det men det er nok en forløsende faktor (svak guiding, manglende informasjon, etc.) Jeg håper de etterhvert retter opp inntrykket. PCI teknologien har jeg imidlertid fremdeles en vanvittig tro på og finner selskapet grovt underpriset!

Jeg er tungt investert, skal ikke selge noe, og er således posisjonert for å være med på ferden videre uavhengig av hva som skjer på den korte banen.

I Wish I Was As Thin As My Patience

19 Likes

Kursen har falt kraftig fordi de fleste ventet paa gode extension resultater og GGk partner, Ingen av delene er levert. Og markedet begynner av den grunn aa bli litt usikre om P2 vil bli suksessfullt. Naar man ser paa alternativene markedet tilbyr til vaar IGGk behandling, er det uberunnet spoer du meg.

Allikevel kan man godt si at PCIB ikke har levert 100% etter forventningene. Men at kursen skulle falle fra 54 til 28-29 kr. Synes helt tullete. Det er nesten 50%. For vi har tross alt 7 partnere og 2 andre forretningsomraader og vise til. Og som StockDZ viser til litt lengre opp i traaden, skriver naermest Lancet at PCI er fremtidens behandlingsform for mange kreft sykdommer.

5 Likes

Pretty please, med økologisk, pisket fløte og smeltet hvit sjokolade toppet med et fjærlett dryss av kanel på toppen, host opp noe fimaNAc eller fimaVacc - data asap som får shorterpakket til å fossblø ut av store revner i infiserte verkebyller!!

…OK, jeg er lettere oppgitt over utviklingen… Men det føltes bittelitt bedre med en utblåsing, dog usaklig som F :innocent:

5 Likes

@Gunnersaurus, hjertens enig i alt det du sier.

Ledelsen har vært dårlig på guiding og med å fore markedet med info. Hadde ikke Nano litt av den samme problematikken?

Jeg ser ingen grunn til at man skulle enda lavere i kurs men jeg tror ikke det kommer nyheter i natt og har, for første gang, posisjonert meg deretter med å selge 50% av min beholdning før nattens oppdatering kl 0005CET.

Mulig jeg driter på leggen og ut over hele meg her men jeg er ganske lei nå og prøver ut en ny taktikk.

Mulig jeg tar feil men nå har jeg blitt mer forsiktig og velger heller å unngå store fall enn å absolutt ha alle pengene i pcib til en hver tid for å sikre at man ikke går glipp av en mulig rakett oppgang…

At kursen ligger der den gjør nå er bare latterlig. Hvor er Stuffers?

2 Likes

Har gjort som deg Don_suger.
Sitter igjen med en liten post på 15k aksjer. Klarer ikke sove godt når jeg ikke har tillit til ledelsen, derfor måtte beholdningen reduseres. Men igjen, potensialet er enormt, men usikker på om dagens ledelse har det som skal til for å forløse potensialet som ligger i teknologien.

1 Like

Fikk svar fra Ronny nå på noen spørsmål jeg sendte på torsdag:

PCI Biotech har i dag ingen rettigheter til PCInano teknologien. PCInano er et prosjekt som Prof. Kristian Berg ved Radiumhospitalet leder og han er også oppfinner av PCI-teknologien.

_ _

Extension studiet – teksten « data from the last patient remains to be formally monitored by PCI Biotech’s contract research organisation » henviser til den siste av de fire pasientene som omtales i teksten forut.

Extension studiet er primært en safety-studie, men pasientene følges også for effekt som måles 6 måneder etter første behandling, samt overlevelse. Disse dataene er ikke modne nok for presentasjon per i dag.

_ _

Selskapets vil ved ESMO 2018 i oktober presentere fima Chem programmet og da primært dose-eskaleringsstudien og planer for pivotal fase.

_ _

fima Vacc – det overordnede resultatet fra dybdeanalysene vil bli rapportert når det foreligger og uavhengig av part 3.

Mvh

Ronny Skuggedal

CFO

10 Likes

Hva som er nytt hær som gjør at de kan presentere disse kjente dataene på denne konferansen skjønner jeg ikke, men ok gi oss noen asia sites da i det minste :hugs:

Når det foreligger sier du," 90 dager " ja vel ! men da sier i NÅÅÅÅ da!!! :sweat_smile:

1 Like

Mener du imminent? :rofl:

Er vel ikke så galt dette folkens. Vi er opp 10 øre på en meget rød dag for børsen. Børsen hadde vel vært ned 1,5% hadde det ikke vært for Hydro.

Dette ordner seg folkens.

Ble noen aksjer på 28-tallet idag, hvem hadde trodd at man skulle få en slik mulighet?

8 Likes

Trur dette er bunnen og selger ikke en aksjer før vi er doblet. Kan det være Nyenburgh skal ha mer en shorten klarer å selge? Eller er det shorten som dekker seg inn?

1 Like

Skjedde nå a?:slight_smile:

Jøsssss, i pluss???

Likte svaret "har IDAG ingen rettigheter i PCInano.

Hva er part 3?

2 Likes

I agree about " i dag ingen rettigheter til PCInano teknologien*." this does not mean we will not have first right of refusal when the technology is mature enough, hence the word “I DAG”

2 Likes

Er det en pump and dump vi er vitne til her? Eller skal kursen faktisk klare å hente seg opp betydelig?

Mye volum på kort tid nå, rett før morgendagen! Luuurer på hvorfor… :wink: Blir spennende å se hva de kommer med inatt!!!

4 Likes

What does Ronny mean by the last patient here, patient #4, #6 or #7?

Er på jobb og får ikke gravd så mye i denne, men ser ut som at man finner litt mer spesifisert info om H&N-studiet her:

1 Like

Tror du de kommer med noe nytt?

1 Like

Vi får se. Jeg mener 28 kr er en overreaksjon. For å sette det litt i perspektiv er fallet ift topp og bunn (28 kr i dag) sammenlignbart med hode og nakke kreft-satsinga der man la ned hele studien med et pennestrøk. Det var virkelig en dramatisk nyhet. Er virkelig pcib så mye mindre verdt pga. siste tidens nyheter?

10 Likes