Tekniskt intressanta aksjer - breakouts, formasjoner m.m

Tenkte vi kunde starte en tråd hvor folk kan presentere interessante aksjer som har en typ teknisk formasjon, mulighet til utbrott m.m.

Jag skulle også ønske att når man presenterer en teknisk analys, vis gjerne i flere tidsformat, feks måned, ukentlig, daglig for å vise trenden, momentum, osv osv.

7 Likes

Jag begynner med ett case: Surgical Science som også var det selskapet jag tok in i challenge kontoen nyligen.

Daglig: Vi jobber i en positiv trend og stochastic ser ut til å snu stabilt over 50 nivån som klassiskt agerar støtte. I tillegg har vi støtte fra trend kanalen.

4h chart: Bekreftet støtten på denna nivån, og vi har fått flere kjøpsignaler i MA og jobber nå over. Stochastic nærmer seg overkjøpt.

1h chart: Viser att siste momentum runden oppåt har rekylert med støtte på fibonacci 38. Vi er overkjøpte i stochastic, noe som kan gi en kortsiktig rekyl ned for å teste støtte igjen. Jag holder min posisjon frem till daglig viser selg signal, men man skal være obs på att aksjen kan snu nedover å teste støtte.

Jag er long aksjen siden 35 kr rent fundamentalt. Rent tekniskt synes jag en swing er verdt her, men aksjen har riktigt lav omsettning etter siste runden opp, noe man må være observant på. Viss aksjen bryter den store trenden oppåt så selger jag min swing.

3 Likes

Andre selskapet jag synes ser teknisk interessant ut er Realfiction. Har tagit frem 3 ulike grafer, daglig, 4h og 1h. Aksjen har steget nærmere 380-400% fra bunn i sommer. Rent fundamentalt ventes fortsatt nye PM med DeepFrame avtaler, PM om Lego og en annen leksaks tillverkere, samt ett avtal med Mercedes.

Daglig: Indikasjonene begynner å bli oversolgte, og ser ut til å gi mulige kjøpsignaler innen de nærmeste ukene. Fibonacci stød på 22.80 ser ut til å agere kreftigt stød på nedsiden.

4h graf:

1h graf: Ser ut til å bekrefte støtten på 22.80 kr og har gitt en kjøpsignal i stochastic, og ser ut som att den andre kommer meget snart.

2 Likes

La inn DNO sitt brudd i “Generelt teknisk analyse” tråden for noen uker siden. Etter bruddet ut av 9.50, har den konsolidert rundt 10kr. Oljeprisen kommer først til å ta en pause rundt 66kr nivå som nåes om 1-3 mnd. Så; er det en aksje som fort kan gå opp flere kroner de neste ukene, så er det DNO.

Ellers har gull en fantastisk fin formasjon rent teknisk for øyeblikket. Ut fra chartet å lese så kommer den til å dippe et par prosent en gang innen to uker. Etter denne dippen så ligger gullprisene an til å gå opp mer eller mindre sammenhengende i 6-24 mnd.

Det at råvarer som blant annet gull og olje ser så lovende ut rent teknisk, sier meg at markedet er i ferd med å hedge mer og mer mot et fallende/konsoliderende aksjemarked.

2 Likes

VCP formasjon under utvikling
Brudd opp fra kile
Volume pivot pocket

2 Likes

Kom over denne. Ligner veldig chartet til Nano (capitulation bottom og thightening range).

1 Like