Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Nordic Nanovector Småprat 2018 (NANO)

Heldig vis har jeg jobb som gjør at jeg ikke må selge aksjer på dette nivået.

Blir spennende å se neste uke om det er en dead cat eller bunn. Nano vil påvirkes like mye som alt annet. Det gir gode muligheter for å fylle på! :slight_smile:

1 Like

Dont quit your day job :crazy_face:

…before 2020 :smile:

3 Likes

HealthCap er et venturekapitalfirma, som investerer i biovitenskap og i 2017 forvalter over ni milliarder kroner. HealthCap investerer i innovative selskap med fokus på terapeutiske produkter og behandlinger. Selskapet ble stiftet i 1996 av Björn Odlander og Peder Fredrikson.
HealthCap investerer i innovative bedrifter innen life sciences med fokus på behandling av sykdom.
Investeringer må oppfylle visse kriterier som å møte viktige medisinske behov, behandle alvorlig sykdom og ha en høy grad av innovasjon.

Liste over selskaper HealthCap har investeringer i (innebærer NANO):
https://www.healthcap.eu/portfolio-companies/

Totalt er det altså 114 eksisterende HealthCap eier en andel av.

Liste over selskaper som opererer innen området farmasi/onkologi:


https://www.cancertherapyadvisor.com/browseby/manufacturers/a/

(Ettersom det er haugevis av slike linker på nettet, regner jeg med at det finnes langt flere selskaper som er assosiert med dette feltet)

Ikke tilfeldig at NANO er med nei!:money_mouth_face:

4 Likes

Hva som hos PCIB pekes på som gullstandard, randomisert pivotalt studie, blir det her ordlagt på en måte som insinuerer at det er en selvfølge at det burde vært avklart for NANO. At DLBCL er lagt på is er forresten feil. At det ikke er satt opp interim-avlesninger, innebærer nødvendigvis ikke at de ikke byr på data ved Lugano/ASH 2019. Men utelukker ikke at det er en mulig strategi for å redusere pengeforbruk. Hva angår rapportering om innrulleringstakt, så er det kanskje ikke overraskende, siden det er noe som vil se svakere ut i starten, og sterkere mot slutten(tall som er ok ville altså vært baisse-materiale), samt kan være sensitiv informasjon i forhold til konkurrenter som ønsker å rekruttere?

Svarte deg her siden du bombastiske kommer med misvisende informasjon om selskapet.

6 Likes

Det er jo double-blinded placebo-kontrollert studie som er gullstandarden, er vel alle skjønt enige om.

Jeg har likevel full tiltro på at de to armene i PARADIGME vil gi et godt beslutningsgrunlag til å søke på godkjenning i 3L FL , hvis ikke hadde jeg ikke sittet så tungt vektet i NANO

Minner om at virkningen av Betalutin allerede på den første pasienten i fase 1 studiet på svakeste dosering var så kraftig at legene fikk helt aha-opplevelse. Tror vi av og til glemmer dette fordi vi er så deprimert over utviklingen i aksjekursen.

3 Likes

At nano ikke skal inkludere en gruppe som ikke får betalutin handler vel mye om at det ikke finnes noen standard of care å sammenligne mot på 3.linje nhl per i dag…
og det etiske med å rekruttere en gruppe pasienter, la dem gå gjennom forbehandling og behandling med kun placebo og ikke noe annet er vel ikke helt anbefalt… man kan vel også anta at de som ikke får noen form for behandling heller ikke viser noen tumorrespons…

3 Likes

Jeg antar vel at de pasientene uansett ville fått rituximab, så absolutt ingen behandling ville de jo fått.

Dette med etikken i placebo synes jeg er interessant. Det høres jo forferdelig ut å skulle delta i et studie og så få bare saltvann, så det må jo være enten noen form for idealisme i å delta i et sånt studie, eller at man er så desperat at 50% sjanse for å være blandt de som får medisinen føles verd det.

Heftig tema.

Vi husker jo også:

2 Likes

Jeg skrev dette som et svar under Biotekaksjer, men det hører selvfølgelig hjemme her også:

Jeg føler at det kanskje trengs en liten oppklaring på hvordan Betalutin administreres. Ikke for å helle kaldt vann over folk, men det er litt mer arbeid enn bare et enkelt sprøytestikk hos doktoren. Det er etter min mening viktig å ikke bagatellisere hvordan pasientene behandles. Det brukes selvfølgelig en protokoll som er felles for alle, uansett hvem og hvor behandlingen finner sted, selv om forskjellige land har ulike regler for mottak/kontroll av slike preparater. Her følger en kortversjon av rutinen til en Betalutin-injeksjon i Norge:

Pasienten må oppfylle kravene, forbehandles og forberedes til behandling, og planlegges til bestemt dato/tidspunkt før preparatet bestilles. Betalutin produseres og kontrolleres ved IFE, før det transporteres med bil eller fly til avdeling for Nukleærmedisin ved et av de større norske sykehusene.

Når preparatet ankommer avdelingen, har sjelden noen “doktor” noe som helst med forberedelsen og administreringen av preparatet å gjøre. Forberedelse og administrering av Betalutin (så lenge det er en del av et studie) krever minimum tre, ofte fire personer i arbeid. Da snakker vi om medisinsk fysiker og radiografer/bioingeniører. Det skal gjøres mottakskontroll av preparatet (gjerne her medisinsk fysiker kommer inn i bildet), før forberedelse av dosen gjøres inne i et renrom, fortrinnsmessig i en LAF-benk av radiograf/bioingeniør. Det er ikke uvanlig at medisinsk fysiker kontrollerer dette. Alt her gjøres etter protokoll fra Nordic Nanovector, og her er ingenting tilfeldig.

I LAF-benken kontrolleres preparatet visuelt og radioaktivitet måles. Dosen er forhåndsbestemt og skal trekkes opp i sprøyte som kontrolleres før den sendes videre til en ny radiograf/bioingeniør for injeksjon. Selve injeksjonen og alt som inngår i denne (pasientforberedelser, utstyr, tid osv.) etterfølges nøye. I Norge har det forekommet at Nukleærmedisiner (lege med Nukleærmedisin som spesialitet) setter selve injeksjonen, mens radiograf/bioingeniør gjør alle forberedelsene og observerer. Dette er mer et unntak enn vanlig rutine.

Pasienten observeres over en viss tid etter injeksjon (bivirkninger). Det gjøres SPECT/CT på avdeling for Nukleærmedisin noen dager etter behandling.

Generelt gjelder følgende regler: mottak av Betalutin gjøres av en person, forberedelse av dosen gjøres av en annen person og administrering gjøres av en tredje person. Det tilstrebes at samme person ikke utfører mer enn en av disse oppgavene, og to etterfølgende oppgaver SKAL ikke gjøres av en og samme person.

Etter en eventuell markedsføringstillatelse vil rutinene endre seg litt selvfølgelig, men ikke selve essensen i behandlingsrutinen.

Det skal sies at når man sammenligner Betalutin-behandlingen med andre behandlinger, så er det en forholdsvis “enkel” behandling, som ikke krever mye av pasienten, dette er veldig positivt! Men jeg mener det er viktig å ikke overdrive enkeltheten her.

For de som lurer, så produseres Betalutin ved IFE (Institutt for Energiteknikk) i Norge, og ved CPDC (Centre for Probe Development and Commercialisation) i Canada. Etter min siste oppdatering i det minste.

22 Likes

Lurer på at screeningsprosess og forbehandling i seg selv kan være en omfattende prosess også. Ser du nevner den, men det innebærer vel en hel del prøver, papirarbeid, predoseringen av lilotomab er kanskje noe som i seg selv kan innebære en hel del prossesser settes i sving?

Viktig at du trekker frem og retter på en populær misforståelse om Betalutin. Lurer på om ikke det var LC som skapte denne misoppfatningen på en presentasjon?
Dog vet jeg ikke om misoppfatningen skaper gal forståelse for indikasjonen FL, mot konkurrentene. Det er litt mer enn et stikk i armen med Betalutin, men litt mindre enn konkurrenter:


Dette representerer vel nært ett år med behandling f. eks.

2 Likes

så hva er status på denne studien da?

hva er misvisende da !? jeg svarte @Nocturne da han skrev på PHO sidene om hvor bra Nano er imotsetning til PHO…!!! skal du flytte mine svar på PHO tåden over hit så ta med hele meldingen er du grei!

Får vi approval vil mcap lett overgå det PHO noengang kan drømme om å oppnå. Jeg bare nevner det :wink:

skjønner du har lest lite om PHO og kanskje litt vel mye om NANO :face_with_hand_over_mouth: PHO er i markedet nå NANO kanskje om x antall år!!!
Påstanden din hær er jo bare latterlig , Archer-1 er ett fase I studie, DLBCL er lagt på is, i PF2 studiet er ikke optimal dose klar engang - blir ett fullt studie det tenker jeg uten interimavlesning. oppdateringer underveis i studiet er vel heller ikke lagt inn, hverken innrulleringstakt eller data.

For å sitere Lisa fra Q2-preesntasjonen

It’s a dose escalation safety study. The objective was to determine the maximum tolerated dose of Betalutin. As Eduardo mentioned – you actually gave the update at the – a little summary of the – what was going on here, but yes, I’m happy to tell you that the – there were no safety issues in the first 2 cohorts. And we did have some evidence of clinical activity, but we need more patients to really get the whole picture on that at this point. So the safety review committee has recommended to proceed to the next cohort with a predose, lilotomab predose, of 100 milligram per meter squared; and a Betalutin dose escalation from 10 to 15 megabecquerel per kilogram. And the final dose escalation cohorts, as I mentioned, will really evaluate the therapeutic potential of Betalutin in this population.

4 Likes

Ikke akkurat overraskende om man ender opp med 20/100 for DLBCL:

vi ser at de har fjernet predosering på bare 60mg/m2 med lilotomab som du hadde med på CMD i fjor.

2 Likes

Hva PHO kan drømme om å oppnå skal jeg ikke kommentere på. Men du kan se hva PHO vurderer selv for 2020(jeg er klar over at Jonas Einarsson synes de er forsiktige i sine estimater her, og at potensialet er større, så hva PHO aksjonærer drømmer om er noe helt annet), og sammenligne mot hva som estimeres i verdi av Betalutin ved godkjenning for å forstå hvor Nocturne kommer i fra med sin tankegang.
Dine argumenter om NANO er misvisende. Argumentene finner du i posten du svarer på her:

2 Likes

Fant en 2 år gammel artikkel som nevner noen av NANOs konkurrenter i markedet, samtidig som det kort blir beskrevet hvordan Car-T behandling foregår i cellene.

(…) are developing experimental chimeric antigen receptor T-cell (CAR-T) technology platforms, which are highly personalized treatments that involve extracting patients’ immune cells, re-engineering them to target their specific cancers, and then pumping these sniper-cells back into the body.

This method has proven most effective in blood cancers (rather than solid tumours) such as leukaemias and lymphomas. And while early results have been promising, some sceptics have held out on the hype due to concerns over side effects and whether results will persist in later-stage trials.

“There’s absolutely no reason that every patient with a B-cell malignancy shouldn’t be cured with this technology,” Juno CFO Steve Harr told Fortune in an interview.

Kilde:

1 Like

Gnager irritasjonshull på meg at jeg ikke kjøpte aksjer i juno

Fixd. :grinning:

2 Likes

Det morsomme med deg, @JAXI, er at du er helt lik @Londonmannen, bare kjempesint. Jeg ønsker deg lykke til som Bergenbio-investor i månedsskiftet november-desember.

Jeg ser det er skrevet så mangt om at dosen ikke er klar, men jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor dosespørsmålet skal brukes som et argument for å sverte Betalutin. Når det kommer til registreringsstudier i indikasjonen virker doseoptimalisering heller å være regelen enn unntaket.

Se her:

Copanlisib: https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT01660451
Betalutin: https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT01796171?term=betalutin&rank=3
ME-401(planlagt):

Krysser fingrene for at det blir et fullt studie. Det er allerede meldt at det ikke blir oppdateringer underveis hverken på innrullering eller data, men det handler mer om bransjestandard og mindre om at selskapet elsker å plage aksjonærene sine.

Uansett, det blir spennende å se hvilke data man kan vri ut av 37-01 når det kommer. Her er resultatene for Betalutin satt opp imot data som har gitt konkurrenter godkjenning det siste året:

R/R FL N= ORR CR mDoR
Betalutin 47 64,0 % 23,0 % 13,3 months
Copanlisib 104 58,7 % 14,4 % 12,2 months
Duvelisib 83 42,0 % 1,2 % 17% w/ ong. Resp. At 12 mnths

Og her er Gleins ørlille spådom for status post-ASH 2018:

R/R FL N= ORR CR mDoR
Betalutin 59 69,0 % 28,0 % 17 months

Og som Costa ville sagt - the dried grape in the sausage:

90% av pasientene vil ha et utbytte av Betalutin. Som monoterapi.

13,5 virkedager til ASH!

9 Likes