Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

PCI Biotech - Småprat 2 2020 (PCIB)

Takk! Det gir mening. Har registrert at det har vært nevnt et par ganger her på Småprat at en mulig betaling (om PCIB blir kjøpt opp, ikke gjennom lisensavtaler) kunne skjedd gjennom aksjer, så det var det jeg refererte til.

1 Like

Ref “rent hypotetisk/nokså prematurt” :wink:

1 Like

Kursen på pcib vil da stige til det nivået så du kan realisere før det blir byttet .

5 Likes

Noen som følger denne med TA ?

Selvfølgelig noe utfordrende i disse Corona tider, men jeg syntes å se motstand like under 50 kr og at vi skal teste denne litt før sannsynlig rykk oppover ?

Når en bedrift som er verdt flere 100 ganger mer enn den bedriften den skal kjøpe er det vanlig å betale cash, eventuelt ha oppgjør i aksjer som et frivillig alternativ. AZ vil ha cash/lånefasiliteter tilgjengelig til å betale for PCIB uansett hvilken drømmekurs dere tror på.

3 Likes

TA her:

2 Likes

Hypotetisk men ved et oppkjøp av et selskap med oppgjør i aksjer er det aksjonærene i det oppkjøpte selskapet som får aksjer i stedet for penger. Når det selskapet som blir oppkjøpt er børsnotert vil selvsagt kursen stige til oppunder nivået for hva de aksjene er verdt, så den som ikke ønsker aksjer f. eks i et BP kan selge og få omtrent det samme. Ved alle andre avtaleformer enn oppkjøp vil det være cash inn i selskapet. Som sagt dette gjelder generelt uansett selskap.

8 Likes

Ser det kan bli noe problemer med ASK, men den tid den sorg :joy:

5 Likes

Har vi garanti for verdifulle partneravtaler?
100 % sannsynlighet?
Blir spennende å se innen 30.06 :wink:

Hvis det fantes en garanti for at en biotekmygg landet en kommersiell avtale med Big pharma ville kursen sikkert kunne ha vært flere titalls ganger høyere enn den er per nu. Det vil si det finnes ingen garanti. Ei heller free lunch. For mulighet for enorm avkastning må en i så fall være villig til å ta risiko.

5 Likes

Dette er også en del av Pål sitt utsagn i sist podcast som ingen har ordlagt:

Han holder sannsynligheten høy for en AZ avtale, og at størrelsen på den blir stor etter norske forhold. Men han sier det også rett ut at sjansen er der for at AZ simpelthen går med en av de utallige andre partnerene de sitter med.

Deri ligger risikobildet her. Man kan sitte og si at det er garantert at avtalen kommer så mye man bare vil. Men det er det rett og slett ikke.

23 Likes

Helt enig @Savepig . Finner dog stor trygghet i PCIB sin mulighet til å levere nakent, og der er ikke konkurranseaspektet stort!

Betryggende med resultater PW selv refererer til på Q4 også, der han sier at teknologien har store muligheter til å bli standard på sitt område

14 Likes

Tiden brukt, taler for en avtale…tror det her bare står på verdi. Avtalen kan komme som lyn fra en blå himmel, la oss håpe den gjør det…Tar ikke sjansen på traiding, som nok flere her gjør. Lykke til :grinning:

3 Likes

Dette kommer paa hvordan AZ evaluerer hvor konkuransedyktig naken levering er. Er det uten sidestykke, vet de at deres konkurenter etthvert vil kaste seg over PCIB.

Sitter og venter paa at det skal bli hot, hot, hos hele BP familien. Kan ikke forstaa annet enn at dette maa vaere banebrytende paa baade den ene og andre maaten, og undres over at det tar saa lang tid, siden hele BP familien maa ha fatt med seg dette i disse dager? Men PCIB snakker helt sikkert med flere BP selskaper. Vi begynner og bli hot.

6 Likes

Riktig Jubel :+1:

PCIB er ikke Safe Heaven!
Her er det opp til hver enkelt å vurdere, hvor mye risiko vi er villige til å legge i investeringene våre.

Spilte en gang på Øvrevoll, men røk dessverre ut på siste løpet.

PCIB har høye odds. Derfor har jeg den på oddsen :+1:

Tror du safer ut på pari…eller misser siste løp her…

:wink:

2 Likes

Jada , der er mye usikkerhet rundt mye vaac, bac , nac osv …

Der er meget stor sannsynlighet for mega avkastning på Ggk firmachem. 10 gangen har vi på kun 470kr.

Og får vi 5 tilsvarende chem løsninger ( feks hode/nakke er 1 og 4 til) så kan vi gange det å me 5.

Så bull case på Chem blir 5-10 kreft typer ;).

Trenger noen noe mere ? Nei sier eg , men tar gjerne imot :bank:

9 Likes

Håper du har rett mye penger skal i omløp her om kort tid. Nytt tak og ny bil :crossed_fingers:

1 Like

Kort tid? Det kan nok ta 1-2 år på chem, men det er ikke noe på litt sikt.

5 Likes

Frister å selge meg ut av nano og inn enda mer i PCI, men vanskelige valg. Like greit å spre risikoen sikkert, men nano er boring :stuck_out_tongue:

3 Likes